Antena 3 CNN Politică Nervi de primăvară: Năstase trece de la număratul de ouă la ?backgroundul în capul p...?

Nervi de primăvară: Năstase trece de la număratul de ouă la ?backgroundul în capul p...?

Nervi de primăvară: Năstase trece de la număratul de ouă la ?backgroundul în capul p...?
Sursa foto: Adrian Nastase
26 Feb 2009   •   16:45

Nervii social-democratului Adrian Năstase încep să se erodeze. Iritat de modul în care o agenție de presă a relatat înfățișarea sa la Curtea Supremă pentru primul termen în dosarul?Trofelul Calității?, dedicând un spațiu amplu rechizitoriului DNA, Năstase a luat pe blog articolele la puricat folosind de această dată un limbaj plin de răbufniri cu conotații sexuale.
Punând sub semnul întrebării profesionalismul unei agenții de știri care i-a dedicat mai multe articole în această dimineață, lui Năstase i-au scăpat din pix două expresii ?a la Oprescu?
?ora 09:49 stire - despre ziua de astazi: 10 rânduri + 3 pagini recapitulare (background, mă înțelegeți!) din rechizitoriul mincinos al DNA pentru intrat în capul ?pulimii? (sorry, este expresia celebră a lui Oprescu)?, își varsă Năstase oful pe blog.
Nervozitatea parlamentarului PSD este vizibilă cu cât frecvența relatărilor agenției dedicate persoanei sale și dosarului în care este implicat crește. ?ora 11:08 știre - știre 2 pagini de la instanță, plus 3,5 pagini (background), ca sa nu uite ?p?.? despre ce e vorba in rechizitoriul mincinos al DNA? mai scrie Năstase.
În dosarul "Trofeul calității în construcții", parlamentarul PSD este acuzat de spălare de bani și primire de foloase necuvenite.
Fostul premier nu este la prima ieșire de acest gen. Pe vremea când conducea Guvernul a invitat pe cei interesați de ferma sa din Cornu să vină să-i numere ouăle.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Nastase blog DNA presa jigniri
Parteneri
Marcel Ciolacu, prezentat ca "viitorul preşedinte al României"
x close