Antena 3 CNN Politică News Magazine. Ce efect are eclipsa totală de Lună asupra clasei politice?

News Magazine. Ce efect are eclipsa totală de Lună asupra clasei politice?

News Magazine. Ce efect are eclipsa totală de Lună asupra clasei politice?
26 Sep 2015   •   11:31

În noaptea de 27 spre 28 septembrie are loc un fenomen astronomic rar, urmând ca din emisfera occidentală să poată fi văzută o eclipsă de Lună în timp ce astrul nopții se află la perigeu, adică la cea mai mică distanță față de Pământ a orbitei sale, condiții în care va fi cu aproximativ 14% mai mare pe cerul nopții, fenomen botezat de media drept "Superlună", conform NASA. Astfel, Europa, Africa, America de Nord și America de Sud vor fi martorele unei eclipse totale de Lună ce va dura mai mult de o oră.

 
Dar fenomenul are şi efecte astrologice. Despre ce efecte vorbim la nivel de politică în România, a explicat astrologul Nicoleta Svârlefus, în emisiunea News Magazine, la Antena 3. 
 
Nicoleta Svârlefus a explicat că sunt posibile lovituri de teatru şi răsturnări de situaţii, pe fondul mişcării retrograde a lui Mercur. 
 
"Ne putem aştepta la rezultate neaşteptate. Mercur este retrograd, este posibil să apară informaţii pe care nu le-am luat în calcul până acum, să aflăm lucruri despre care nu ştiam. Sunt posibile răsturnări de situaţii. Lovitiri de teatru sunt foarte posibile. Reconfigurări sigur vor avea loc. Ruperi de alianţe, de acorduri, oameni care se retrag, care migrează de colo-colo, asta se întâmplă în perioad asta. Nu doar din cauza eclipsei, toată luna a fost cu schimbări. Luna Neagră testează din toate părţile relaţiile, parteneriatele şi acordurile."

 

×
Parteneri
Primele rezultate ale anchetei de la Spitalul Sfântul Pantelimon
x close