x close

News Magazine. Liberalii, supăraţi pe oamenii lui Băsescu

de G.S.    |    10 Mai 2015   •   11:44
News Magazine. Liberalii, supăraţi pe oamenii lui Băsescu 416 Foto: Agerpres

Liberalii îşi dau arama pe faţă în relaţia cu PDL. Într-o şedinţă a unei filiale locale, prim-vicepreşedintele PNL, Teodor Atanasiu vorbeşte despre modul defectuos în care este construit noul partid, cu concursul foştilor aliaţi ai lui Traian Băsescu. 

 
Vechii liberali-24878.html">liberali se plâng că, după ce au dat preşedintele ţării, democrat-liberali-24878.html">liberalii au venit doar cu sedii în care să funcţioneze în teritoriu şi nimic altceva. 

 
Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe, a explicat, într-o intervenţie telefonică în emisiunea "News Magazine", că nu vrea să comenteze nişte declaraţii private. 
 
"Nu aş putea să comentez, nici partidul nu doreşte să comenteze nişte discuţii private, nişte afirmaţii, nişte glume private. I-am întrebat pe cei care au participat la aceste discuţii, sunt cu caracter privat, au fost înregistrate fără acordul celor care vorbesc. Dar, mai mult de atât vreau să subliniez faptul că PNL nu asumă acele opinii. Nu poate fi vorba de aşa ceva. Chiar dacă era domnul Atanasiu acolo, PNL nu asumă aceste opinii. Mai există mici competiţii locale, orgolii, chestiuni individuale, partidul funcţionează la toate nivelurile şi asta contează cel mai mult. Nu poate fi vorba de o nemulţumire de o parte sau alta, pentru că împreună am construit cel mai mare partid de dreapta al României."

 
"PNL funcţionează la toate nivelurile şi structurile şi acest lucru este mult mai important decât orice discuţie privată sau afirmaţie privată", a conchis liberalul. 
 
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati