Antena 3 CNN Politică Bacalbaşa, prima reacție după suspendarea din PSD: „Am răspuns unei provocări în timp ce eram huiduit”

Bacalbaşa, prima reacție după suspendarea din PSD: „Am răspuns unei provocări în timp ce eram huiduit”

Bacalbaşa, prima reacție după suspendarea din PSD: „Am răspuns unei provocări în timp ce eram huiduit”
Sursa foto: Foto: Agerpres
10 Mai 2017   •   15:31

Deputatul Nicolae Bacalbaşa a declarat, miercuri, pentru News.ro, după ce a fost suspendat şase luni din PSD pentru comportamentul de marţi din Parlament, că din punct de vedere uman a răspuns unei provocări în timp ce era huiduit, dar din punct de vedere politic a fost un deznodământ neplăcut pentru el.

"Din punct de vedere uman, am răspuns la o provocare în timp ce eram huiduit. Una dintre persoane mă huiduia şi lovea cu mai mare violenţă; am admonestat-o. Oricum, nu am avut niciun fel de atitudine imorală, asta din punct de vedere uman. Din punct de vedere politic, am avut slăbiciunea să răspund la o provocare a adversarilor şi aici a fost o greşeală, o slăbiciune umană, care pentru un om politic nu este admisă, şi ca atare am fost sancţionat pentru că am călcat cumva linia trasată de partid în relaţia cu terţi”, a declarat, telefonic, Nicolae Bacalbaşa.

Întrebat dacă îi pare rău pentru cele întâmplate, Bacalbaşa a răspuns: "Îmi pare rău că am răspuns la provocări. Acum îmi pare bine pe de altă parte că deşi am făcut un puseu de hipertensiune în momentul acela, nu am căzut pe jos, nu am ologit, nu am făcut hemoragie cerebrală. Deci din punctul meu de vedere, pentru mine biologic, acea provocare s-a terminat bine. Din punct de vedere politic, a fost un deznodământ neplăcut şi care a lovit indirect şi interesele partidului meu care m-a sancţionat”, a mai spus deputatul. 

 

×
Subiecte în articol: Nicolae Bacalbasa PSD
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close