Antena 3 CNN Politică Nicolae Ciucă, despre alegerile prezidențiale din 2024: "Dacă partidul îmi va cere să candidez, nu pot să spun NU"

Nicolae Ciucă, despre alegerile prezidențiale din 2024: "Dacă partidul îmi va cere să candidez, nu pot să spun NU"

Liderul PNL, Nicolae Ciucă, spune, despre o candidatură la alegerile prezidenţiale, că dacă partidul îi va cere să candideze, nu poate să le ceară liberalilor să candideze ”prin noi înşine” şi el să refuze.

Nicolae Ciucă, despre alegerile prezidențiale din 2024: "Dacă partidul îmi va cere să candidez, nu pot să spun NU"
Sursa foto: Facebook/ Nicolae Ciuca
de Mia Lungu    |    23 Noi 2023   •   11:39

"În acest moment, după ce am discutat la Sinaia, am stabilit clar că PNL va avea propriul candidat la alegerile prezidenţiale. Ca atare, dacă PNL îmi va cere să candidez, eu nu pot să mă duc în faţa partidului să le cer să ne asumăm să candidăm prin noi înşine şi dacă partidul îmi va cere, eu să le zic nu", a spus liderul PNL, la RFI.

Întrebat dacă are capacitatea de a atrage voturi într-un astfel de scrutin, Ciucă precizează că „tocmai de aceea nu există o decizie pentru că urmează o analiză şi măsurători şi în funcţie de aceste date vor lua o decizie”.

Condiția lui Nicolae Ciucă pentru susținerea lui Nicușor Dan la PMB: Să se înscrie în PNL

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat joi, la RFI, că dacă Nicuşor Dan vrea să mai primească susţinerea PNL pentru o nouă candidatură la Primăria Capitalei, are o singură soluţie - să se înscrie în PNL.

"Discuţia cu Nicuşor Dan este mai veche. Dumnealui a candidat la Primărie şi cu susţinerea PNL. (...) Astăzi, PNL are şi capacitatea administrativă, pentru că, dacă ne uităm la ce au realizat administraţiile liberale, este necesar să vorbesc despre ce a făcut Emil Boc la Cluj, ce a făcut Ilie Bolojan la Bihor, Ion Dumitrel în Alba, Gheorghe Flutur la Suceava.

PNL a demonstrat că are capacitatea să administreze şi local şi regional, ca atare nu putem să nu avem un candidat în Bucureşti", Afirmă Nicolae Ciucă despre susţinerea candidaturii lui Nicuşor Dan la Primăria Capitalei. 

Liderul PNL vorbește despre condiția ca PNL să îl susțină pe Nicușor Dan la PMB.

"Dacă Nicuşor Dan vrea să mai primească susţinerea PNL, are o singură soluţie, să se înscrie în PNL", încheie Ciucă.

×
Parteneri
FCSB, petrecere ”Made in Romania” după câștigarea titlului
x close