Antena 3 CNN Politică Nicolae Ciucă, reacţie după apelul de ajutor adresat de Petre Daea: "Nu trebuie să se simtă singur"

Nicolae Ciucă, reacţie după apelul de ajutor adresat de Petre Daea: "Nu trebuie să se simtă singur"

Premierul Nicolae Ciucă a explicat ce a vrut să spună, de fapt, Petre Daea, în ședința de Guvern de ieri când le-a cerut colegilor să nu îl lase singur în luptă.

Nicolae Ciucă, reacţie după apelul de ajutor adresat de Petre Daea: "Nu trebuie să se simtă singur"
Sursa foto: Hepta
de Claudia Popovici    |    21 Apr 2023   •   18:40

Întrebat, vineri, într-o conferință de presă, ce răspuns i-a dat ministrului Agriculturii, Petre Daea, care a cerut „să nu fie lăsat singur” pentru că „sunt multe puști pe mine”, în contextul crizei cerealelor, premierul Nicolae Ciucă a spus că Daea nu trebuie să se simtă singur în Guvern.

„I-am spus că nu trebuie să se simtă singur pentru că încă de la început a existat un sprijin pe care i l-am acordat atât în ceea ce privește relația cu Comisia Europeană, cât și prin implicarea tuturor consilierilor de stat din Cancelaria primului ministru care l-au sprijinit și l-au consiliat în toate măsurile care au fost luate”, a spus Nicolae Ciucă, citat de Mediafax.

Totuși, de ce a simțit nevoia Petre Daea să facă o asemenea solicitare? Nicolae Ciucă a spus că „domnul ministru cred că nu a vrut să facă altceva decât să aibă un gest prin care face apel la colegi să îl sprijine și dacă cineva are o idee mai bună decât cele care s-au discutat până acum să poată să îl ajute”.

Vă cer sprijin, stimați colegi, să nu mă lăsați în luptă singur! O pot duce, dar...”, a spus Petre Daea, în timp ce vorbea în ședința de guvern despre mecanismele care trebuie implementate pentru monitorizarea culoarului de tranzit al cerealelor din Ucraina.

„Presupun că până acum nu v-ați simțit singur... Nici de-aci înainte, domnule ministru, nu o să fiți singur”, a replicat premierul, joi, în ședința de Guvern.

„Păi să nu mă lăsați, fraților, că sunt multe puști pe mine”, a încheiat ministrul Daea.

În spațiul public au apărut în ultima perioadă informații potrivit cărora PSD ar intenționa schimbarea ministrului Agriculturii, Petre Daea.

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close