Antena 3 CNN Politică Nicolae Ciucă, despre rezultatele lui David Popovici la Lima: ”Ne-ați umplut din nou inimile de mândrie”

Nicolae Ciucă, despre rezultatele lui David Popovici la Lima: ”Ne-ați umplut din nou inimile de mândrie”

Premierul Nicolae Ciucă a comentat rezultatele înotătorilor români obținute la Campionatul Mondial de înot pentru juniori de la Lima. Ne-ați umplut din nou inimile de mândrie, a spus Ciucă.

Nicolae Ciucă, despre rezultatele lui David Popovici la Lima: ”Ne-ați umplut din nou inimile de mândrie”
Sursa foto: Hepta/ Abaca Press
de Andreea Cigolea    |    01 Sep 2022   •   10:38

Premierul Nicolae-Ionel Ciucă a transmis un mesaj pe Facebook. David Popovici și întreaga echipă de aur a natației au strălucit la Lima și au purtat pe umerii performanței tricolorul românesc, scrie în mesajul prim-ministrului.

„Felicitări, David Popovici, Alexandru Constantinescu, Ștefan Cozma și Patrick Sebastian Dinu, pentru rezultatele extraordinare obținute la Campionatul Mondial de înot pentru juniori!

Succesul istoric al echipei noastre de nataţie este pus în valoare și de noile recorduri stabilite de David Popovici la probele de 100 de metri și 200 de metri.

Munca, perseverența, talentul și dedicarea voastră continuă drumul de aur al natației românești! Vă suntem recunoscători pentru că ne-ați umplut din nou inimile de mândrie!”, a transmis premierul Nicolae Ciucă.

Campionatul Mondial de înot pentru juniori se va încheia duminică, iar componenții naționalei României ar putea lua noi medalii la diferite probe.

×
Subiecte în articol: Nicolae Ciucă David Popovici
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close