Antena 3 CNN Politică Nicolae Ciucă: Portalul "fiipregatit.ro" va fi preluat de toate instituţiile publice centrale sau locale

Nicolae Ciucă: Portalul "fiipregatit.ro" va fi preluat de toate instituţiile publice centrale sau locale

Guvernul va aproba, miercuri, prin hotărâre, obligaţia ca instituţiile publice centrale sau locale să preia pe site-urile proprii portalul "fiipregatit.ro", creat de Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă.

Nicolae Ciucă: Portalul "fiipregatit.ro" va fi preluat de toate instituţiile publice centrale sau locale
Sursa foto: Hepta
de Silvia Preda    |    22 Feb 2023   •   16:55

Platforma naţională de pregătire pentru situaţii de urgenţă, fiipregatit.ro, a fost creată în scopul facilitării accesului cetăţenilor la informaţiile de pregătire pentru situaţii de urgenţă, a anunţat prim-ministrul Nicolae Ciucă.

"Rămânând în aceeaşi linie a măsurilor de combatere a riscului seismic, tot astăzi avem o hotărâre de guvern prin care aprobăm ca instituţiile publice centrale şi locale să publice pe site-urile proprii de internet acel link creat de către Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă.

Citiţi şi: Peste 800 de evenimente seismice în judeţul Gorj, după cutremurul din 13 februarie

Este un link către platforma naţională de pregătire pentru situaţii de urgenţă. Se numeşte fiipregatit.ro.

Este o decizie pe care am luat-o pentru a facilita accesul la informare, accesul mai uşor la informare a tuturor cetăţenilor", a declarat premierul, miercuri, în şedinţa de guvern.

×
Subiecte în articol: Nicolae Ciucă institutii publice
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close