Antena 3 CNN Politică Nicolae Ciucă, întâlnire cu omologul său din Cehia: "Transmite Bucureștiului felicitări pentru integrarea în Spațiul Schengen"

Nicolae Ciucă, întâlnire cu omologul său din Cehia: "Transmite Bucureștiului felicitări pentru integrarea în Spațiul Schengen"

Nicolae Ciucă s-a întâlnit cu omologul său din Cehia, Miloš Vystrčil, în cadrul vizitei sale în Praga. Liderul ceh felicită România pentru intrarea în spațiul Schengen.

Nicolae Ciucă, întâlnire cu omologul său din Cehia: "Transmite Bucureștiului felicitări pentru integrarea în Spațiul Schengen"
Sursa foto: Facebook | Nicolae Ciucă
de Redacția Antena 3 CNN    |    03 Apr 2024   •   16:34

În cadrul unei vizite în Republica Cehă, Nicolae Ciucă, președintele Senatului României, a avut miercuri o întâlnire cu Miloš Vystrčil, omologul său ceh. Principalele puncte de discuție au vizat intensificarea colaborării dintre cele două țări și modalitățile de abordare comună a provocărilor geopolitice și economice la nivel internațional.

În GALERIA FOTO de mai jos puteți vedea mai multe imagini din cadrul întâlnirii dintre Nicolae Ciucă și Miloš Vystrčil.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

În urma discuțiilor, Miloš Vystrčil a transmis felicitări Bucureștiului pentru integrarea recentă în Spațiul Schengen, cu extinderea la frontierele aeriene și maritime.

Atât președintele Senatului ceh, cât și conducerea Camerei Deputaților au asigurat delegația română că Praga susține în mod ferm obiectivul României de integrare deplină în spațiul european de liberă circulație, precum și în Organizația de Cooperare și Dezvoltare Economică.

"Am început astăzi vizita în Republica Cehă cu o revedere cu Miloš Vystrčil, președintele Senatului acestui stat. Am discutat cu omologul meu despre aprofundarea cooperării dintre țările noastre și despre modalități de abordare comună a provocărilor geopolitice și economice de pe plan internațional, care afectează ambele națiuni.

Miloš Vystrčil transmite Bucureștiului felicitări pentru recenta integrare în Spațiul Schengen cu frontierele aeriene și maritime. Atât președintele Senatului ceh, cât și conducerea Camerei Deputaților de aici m-au asigurat că Praga ne susține atât pentru integrarea deplină în spațiul european de liberă circulație, cât și în Organizația de Cooperare și Dezvoltare Economică", a transmis Nicolae Ciucă pe pagina sa de Facebook.

Material susţinut de PNL

×
Subiecte în articol: Nicolae Ciucă Cehia
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close