Antena 3 CNN Politică Nicolae Ciucă, la lansarea candidaților PNL din județul Tulcea: "Am slujit țara, dumneavoastră vă slujiți comunitățile"

Nicolae Ciucă, la lansarea candidaților PNL din județul Tulcea: "Am slujit țara, dumneavoastră vă slujiți comunitățile"

Liderul PNL, Nicolae Ciucă, a fost prezent la evenimentul de lansare a candidaților liberali din județul Tulcea la alegerile locale 2024.

Nicolae Ciucă, la lansarea candidaților PNL din județul Tulcea: "Am slujit țara, dumneavoastră vă slujiți comunitățile"
Sursa foto: Facebook/ Partidul National Liberal
de Redacția Antena 3 CNN    |    13 Apr 2024   •   14:46

"Aveti echipă de profesioniști, de primari, pe care au format-o în timp, au formată cu pasiune, cu dedicare. Sunt oameni la 4-5 mandate, oameni care nu s-au lăsat intimidați, oameni care au făcut ceva în viața dumnealor, au avut o carieră profesională pe care au dus-o la capăt", a spus Nicolae Ciucă, la Tulcea.

"Este ceea ce am cerut PNL, să deschidă ușile și să cheme pe toți cei care au reușit în profesia lor, au cu ce să se prezinte oamenilor și să pună umărul la efortul PNL pe care și la asumat atunci când a vorbit despre asumarea responsabilității administrației locale și a guvernării, a conducerii politice oriunde s-ar exercita aceasta.

Toate aceste chestiuni, aici, la Tulcea, se întâmplă și vreau să felicit conducerea filialei.

La Constanța, într-adevăr, am numărat pe scenă 12 doamne și domnișoare, la Tulcea sunt 11, ca atare, trebuie să avem încredere în virtuțiile femeilor, de-a lungul timpului au demonstrat că sunt inteligente, ambițioase, sunt perseverente, dedicate, sunt mame. Felicitări!

Știu care sunt problemele legate din Tulcea și cât de mult s-a preocupat și la câte uși a bătut domnul deputat Șișcu astfel încât această legătură dintre Dobrogea și (...) a intrat în ultima faza de proiectare și execuție. De asemenea, legătura dintre Tulcea și Constanța este un proiect aflat pe masa de lucru.

Eu am foarte mare admirație pentru ceea ce ce reușiți să gestionați aici, aveți o zestre etnică absolut impresionantă și modul în care conlucrați împreună, modul în care vă înțelegeți este o situație care poate să fie considerată model pentru ceea ce înseamnă conviețuirea interetnică, buna înțelegere și chestia aceasta trebuie să se transfere, înțelegând problemele și solicitările prin relevanța pe care o reprezintă fiecare comunitate

Cu toții, mai presus de toate, suntem români și avem o datorie, atât față de comunitate cât mai ales față de țară, motiv pentru care felicitări și oferiți modelul dumneavoastră mai departe. Așa este și în Constanța. Dobrogea, în general, este un model de conviețuire interetnică.

Am încredere în activul PNL din județul Tulcea și vreau să vă spun că vă suntem la dispoziție pentru sprijin, ori de câte ori este nevoie, așa cum am făcut-o de fiecare dată.

Cunosc Tulcea din prisma profesiei pe care am avut-o în viața mea și aici la Babadag, am o ancoră, că tot suntem aproape de mare și de Dunăre, la regimentul de marină și de câte ori am fost aici, rămăsese doar un batalion. La cât este Delta de mare și de importantă, și nu am greșit, acel batalion trebuie să se transforme în regiment, să crească de cel puțin 2-3 ori față de mărimea lui inițială.

Ca atare, am slujit țara, dumneavoastră vă slujiți comunitățile, asta avem de făcut, să fim în continuare soldați în slujba țării și a cetățenilor.", a spus Nicolae Ciucă.

Lansarea candidaților PNL din județul Tulcea

Lansarea candidaților PNL din județul Tulcea

Posted by Partidul Naţional Liberal on Saturday 13 April 2024

Mesajul prefectului de Constanța la lansarea candidaților din Tulcea

"Domnule Ciucă, permiteți-mi să vă consider dobrogean! Dobrogea liberală își lansează candidații. Liberalii au impregnat societatea românească cu respect pentru liberate, stat de drept, de economie de piață, toate acestea conducând la cea mai bună economie la care s-a trăit vreodată.", a spus Silviu Coșa.

"Liberalii au fost  cei care atunci când au guvernat au generat progres, modernitate, bunăstare. Atunci cînd au condus societatea alături de alții au adus echilibru, stabilitate.

Au fost asemeni șinelor de tren pe care au mers către un mâine mai bun,  acestea sunt principile care mă fac să cred că liberalii tulceni sunt pregătiți să conducă nu doar municipiul, ci și județul Tulcea. 

Și îl avem aici pe Ilie Ștefan, un primar care are mult curaj, un primar care a putut să pornească peste 40 de proiecte în asfaltări de stră, reabilitări de clădiri, în unități de învățâmând, reabilitări de școli, obiective care nu mai aveau timp să aștepte. Ilie Ștefan a știut să administreze în mod eficient și responsabil, dar el are nevoie și de un președinte de Consiul Județean responsabil și acesta este George Șișcu.", a mai transmis acesta. 

Ștefan Ilie, primarul din Tulcea: "Acesta este drumul bun pe care trebuie să meargă orașul nostru"

"După 3 ani și jumătate de mandat spun că acesta este drumul bun pe care trebuie să meargă orașul nostru, pe un drum pe care alții nu au avut curajul să se încumete să meargă, pe un drum cu străzi care sunt reabilitate în toată complexitatea lor,  sunt modernitate toate elementele de bază, apă, canalizarea, apa menajeră, gazul, asfaltul, pe un drum nu cârpit.

După 3 ani și jumătate de mandat spun că am obținut cele mai multe fonduri nerambursabile pentru străzi, pentru drumuri, școli, creșe, transport verde, piste de bbiclete, gaz metan, selectarea deșeurilor, pentru reabiliatrea zonelor verzi, spitale, persoane cu dizabilități, proiecte care depășesc peste 160 de milioane de euro care de astăzi se află în diferite stadii de execuție sau licitație si care  vor aduce un mare plus în dezvoltarea orașului nostru.

În fiecare cartier am ascultat vocea locuitorilor, am răspuns tuturor nevoilor, am scos apă și subsoluri am reconstruit zone aflate în paragină

Spun că Tulcea are curaj, viziune, tulcenii și-ai recăpătat spiritul de a construi", a declarat primarul Ștefan Ilie.

Material susţinut de PNL

×
Parteneri
Motivul pentru care prezentatorii Antena 3 CNN au purtat un bujor roșu în piept
x close