Antena 3 CNN Politică Nicolae Ciucă, dezvăluie unde va petrece Sărbătorile de Crăciun: "Nu am fost niciodată în concediu în străinătate"

Nicolae Ciucă, dezvăluie unde va petrece Sărbătorile de Crăciun: "Nu am fost niciodată în concediu în străinătate"

"Nu ştiu dacă ne ajunge o viaţă să descoperim frumusețile României", a spus Nicolae Ciucă, preşedintele Senatului şi liderul PNL, care a mărturisit că nu a fost niciodată în vacanță în străinătate.

Nicolae Ciucă, dezvăluie unde va petrece Sărbătorile de Crăciun: "Nu am fost niciodată în concediu în străinătate"
Sursa foto: Hepta
de Claudia Popovici    |    05 Noi 2023   •   18:29

Preşedintele Senatului, liderul PNL, Nicolae Ciucă, a vorbit de perioadele de vacanță şi a dezvăluit zonele din România pe care le alege şi le recomandă mereu, mai ales pentru sărbătorile de iarnă. 

”Nu am fost niciodată în vacanţă în străinătate, în concediu, în city-break şi le spun tuturor, pentru că nu ştiu dacă ne ajunge o viaţă să descoperim România, frumuseţile României. Mai avem încă multe de văzut”, a spus preşedintele Senatului, Nicolae Ciucă, într-un interviu pentru Digi24, citat de flux24.ro

Liderul PNL a mai spus că cele mai frumoase vacanţe le-a petrecut după ce s-a întors din misiuni, în iarna din 2003, la Sinaia, şi a doua la mare, la Venus, în 2004. 

Printre locaţiile pe care le-ar recomanda se numără:  staţiunile montane, locurile unde se face agreoturism, în Maramureş, Suceava, Ţara Oaşului, în Deltă. 

Referitor la sărbătorile de Crăciun, Nicolae Ciucă a spus că va merge în Bucovina.   

 

×
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close