Antena 3 CNN Politică Nicolae Ciucă crede în politica făcută cu bunătate | "Eu nu renunț la onestitate, chiar dacă nu este cea mai bună calitate a unui politician"

Nicolae Ciucă crede în politica făcută cu bunătate | "Eu nu renunț la onestitate, chiar dacă nu este cea mai bună calitate a unui politician"

Liderul PNL rămâne un om onest și crede în politica făcută cu bunătate. Nicolae Ciucă declară că trece deciziile politice prin prisma principiilor personale.

Nicolae Ciucă crede în politica făcută cu bunătate | "Eu nu renunț la onestitate, chiar dacă nu este cea mai bună calitate a unui politician"
Sursa foto: Facebook/ Nicolae Ionel Ciucă
de Redacția Antena 3 CNN    |    17 Apr 2024   •   18:45

"Eu nu renunț la onestitate, chiar dacă nu este cea mai bună calitate a unui politician", declară Nicolae Ciucă. De asemenea, președintele PNL a precizat faptul că nu ar fi rămas în politică dacă nu ar fi existat șanse de schimbare a percepției despre clasa politică. 

"Mă bucur că există ideea aceasta că sunt un om prea bun pentru mediul politic și nu vreau să mă schimb", spune într-un mesaj video liderul PNL, pledând pentru un alt fel de a face politică.

Acesta recunoaște că trece deciziile politice prin prisma principiilor personale și că i se reproșează acest lucru.

"Nu o dată am auzit că onestitatea nu este cea mai bună calitate a unui politician, iar eu nu renunț la asta", transmite Nicolae Ciucă.

Președintele Senatului combate un mit, acela potrivit căruia politica nu se face după principii și valori: "Ajungem să vedem chestiunea asta de bunătate ca nefiind o virtute pentru oamenii politici. Eu cred invers. Tata mi-a zis: Ascultă-i pe toți, dar dintr-ale tale să nu-ți ieși."

Foarte important pentru Nicolae Ciucă este și felul în care sunt văzuți politicienii de români: "Dacă nu aș fi crezut că mai există șanse de schimbare a percepției despre clasa politică în rândul oamenilor, nu aș fi rămas în politică”, a declarat șeful liberalilor, care schimbă modul de a face politică în România.

Material susţinut de PNL

×
Subiecte în articol: PNL Nicolae Ciucă politica
Parteneri
Dr. Voichiţa Lăzureanu dezvăluie alimentele care ne pot trimite la spital de sărbători
x close