Antena 3 CNN Politică Nicolae Ciucă, primele declarații după ședința liberalilor: "Am discutat să fie activate schemele de ajutor de stat pentru producătorii români"

Nicolae Ciucă, primele declarații după ședința liberalilor: "Am discutat să fie activate schemele de ajutor de stat pentru producătorii români"

Nicolae Ciucă a făcut primele declarații după ședința liberalilor. Preşedintele PNL a transmis că unul dintre subiectele discutate a vizat activarea schemelor de ajutor de stat pentru producătorii români.

Nicolae Ciucă, primele declarații după ședința liberalilor: "Am discutat să fie activate schemele de ajutor de stat pentru producătorii români"
Sursa foto: Hepta
de Redacția Antena 3 CNN    |    22 Iun 2023   •   10:06

Nicolae Ciucă, liderul PNL, a transmis, după ședința de azi, că s-a discutat, printre altele, ca la nivelul Ministerului de Finanțe să fie activate schemele de ajutor de stat pentru producătorii români.

"Am discutat toate aspectele legate de agenda de lucru a Guvernului. Am discutat, în primul rând, despre posibilitatea ca, la nivelul Ministerului de Finanțe, să fie activate schemele de ajutor de stat pentru producătorii români.

Sunt două domenii prioritare, producătorii din industria alimentară și producătorii de materiale de construcții.

Domnul ministru Boloș va discuta cu celelalte ministere de linie care sunt implicate în schemele de ajutor de stat, iar la aprobarea premierului, vor demara procedurile pentru a fi operaționalizate aceste scheme", a spus Nicolae Ciucă.

Citește și: Angel Tîlvăr: "Industria de apărare din România poate fi prezentă mai mult în programele de înzestrare ale armatei noastre"

 

×
Subiecte în articol: Nicolae Ciucă
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close