Antena 3 CNN Politică Nicolae Ciucă, discuții cu Roberta Metsola: "Miza este păstrarea într-o poziție fruntașă a forțelor pro-europene"

Nicolae Ciucă, discuții cu Roberta Metsola: "Miza este păstrarea într-o poziție fruntașă a forțelor pro-europene"

Miza alegerilor din iunie este păstrarea într-o poziție fruntașă a forțelor pro-europene, afirmă liderul PNL, Nicolae Ciucă, după o întâlnire cu președintele parlamentului European, Roberta Metsola.

Nicolae Ciucă, discuții cu Roberta Metsola: "Miza este păstrarea într-o poziție fruntașă a forțelor pro-europene"
Sursa foto: Facebook | Nicolae Ionel Ciucă
de Redacția Antena 3 CNN    |    06 Mar 2024   •   12:17

"M-am revăzut astăzi (miercuri - n.r.) la București cu Roberta Metsola, președinta Parlamentului European, care participă la congresul PPE. Ideea principală a discuției a fost strategia pentru următoarele alegeri europarlamentare. Ca populari europeni, credem că aceasta va fi cea mai bună evaluare a modului în care instituțiile europene abordează problemele curente”, scrie pe Facebook Nicolae Ciucă.

El adaugă că, în ultimii ani, "în Europa a crescut un val de politicieni și formațiuni extremiste, cu un discurs anti-european".

"Miza alegerilor din iunie este păstrarea într-o poziție fruntașă a forțelor pro-europene. Doar așa, noul Parlament European și viitoarea Comisie pot continuă să ia măsuri bazate pe valorile pe care este construită UE. Am discutat și despre fenomenul îngrijorător al răspândirii dezinformărilor și manipulărilor pe rețelele sociale. Concluzia noastră este că le putem combate arătând cetățenilor beneficiile apartenenței la Uniunea Europeană și soluțiile pentru depășirea provocărilor economice din prezent”, a încheiat Nicolae Ciucă, preşedintele PNL.

M-am revăzut astăzi la București cu Roberta Metsola, președinta Parlamentului European, care participă la congresul PPE....

Publicată de Nicolae Ionel Ciucă pe Miercuri, 6 martie 2024

Material susţinut de PNL

×
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close