Antena 3 CNN Politică Nicolae Ciucă, la Şcoala de Vară PNL: "Seniorii României trebuie să fie văzuți ca o valoare socială, o valoare de patrimoniu"

Nicolae Ciucă, la Şcoala de Vară PNL: "Seniorii României trebuie să fie văzuți ca o valoare socială, o valoare de patrimoniu"

Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a fost, astăzi, la Şcoala de Vară a liberalilor, ocazie cu care a transmis un mesaj pentru seniorii României, despre care a spus că sunt "o valoare socială, o valoare de patrimoniu".

Nicolae Ciucă, la Şcoala de Vară PNL: "Seniorii României trebuie să fie văzuți ca o valoare socială, o valoare de patrimoniu"
Sursa foto: Facebook | Nicolae Ionel Ciucă
de Georgiana Adam    |    02 Sep 2023   •   18:54

"Într-o lume în goana după noutate și inteligență artificială, experiența și înțelepciunea seniorilor noștri sunt resurse adesea nevalorificate. În PNL, ne-am propus ca seniorii liberali să fie un adevărat think-tank al partidului, sursă de idei pentru obiectivele pe care ni le propunem. A fost o reală bucurie să fiu astăzi alături de aceștia, la reuniunea Școlii de vară și să le transmit toată prețuirea mea.

Mulți dintre cei din sală sunt cei care au făcut Revoluția din 1989, fiind în floarea vârstei, sunt generația care s-a sacrificat pentru democrație, pentru libertate, pentru piață liberă, iar PNL își asumă datoria de a le răsplăti aceste eforturi. Seniorii României trebuie să fie văzuți ca o valoare socială, o valoare de patrimoniu, pentru că și pe ei se sprijină România de mâine.

România trebuie să-și schimbe mentalitatea când face politici publice pentru seniori. E necesar să pornim de la ideea că înaintarea în vârstă e o creștere în înțelepciune, nu o degradare.

De asemenea, cred cu tărie că, în contextul ascensiunii naționalismului gălăgios și al extremismului, seniorii liberali sunt repere, de la care tinerii de astăzi pot învăța patriotismul real, nestrigat, susținut de fapte, nu de vorbe și care promovează conservatorismul moderat și valorile morale", a scris Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, în postarea de pe Facebook.

Într-o lume în goana după noutate și inteligență artificială, experiența și înțelepciunea seniorilor noștri sunt resurse...

Publicată de Nicolae Ionel Ciucă pe Sâmbătă, 2 septembrie 2023

×
Subiecte în articol: Nicolae Ciucă PNL
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close