Antena 3 CNN Politică Nicolae Ciucă: "Nu am crescut nicio taxă. Avem cel mai mare buget de investiții din ultimii 30 de ani"

Nicolae Ciucă: "Nu am crescut nicio taxă. Avem cel mai mare buget de investiții din ultimii 30 de ani"

Premierul Nicolae Ciucă a declarat că Guvernul nu a crescut nicio taxă şi România are în acest an cel mai mare buget de investiţii din ultimii 30 de ani.

Nicolae Ciucă: "Nu am crescut nicio taxă. Avem cel mai mare buget de investiții din ultimii 30 de ani"
Sursa foto: Antena 3
de Silvia Preda    |    18 Apr 2022   •   19:18

Nicolae Ciucă a afirmat la Radio România Actualităţi că România dispune şi de 80 de miliarde de euro, bani care oferă posibilitatea dezvoltării economiei şi asigurării de locuri de muncă.  

"Nu am crescut nicio taxă, iar această predictibilitate este un atu important. Anul acesta avem cel mai mare buget de investiţii din ultimii 30 de ani prevăzut în buget - 88 de miliarde de lei. De asemenea, am luat toate măsurile pentru a putea să absorbim, să atragem o sumă cât mai mare din bani europeni.

Discutăm de 80 de miliarde de euro, care asigură atât stabilitate, dar oferă posibilitatea să dezvoltăm economia, oferă posibilitatea să putem să asigurăm locuri de muncă, oferă posibilitatea să ne gândim că prin această creştere economică putem să asigurăm României reducerea decalajului între ţările din zona de est şi ţările din zona de vest", a transmis premierul Nicolae Ciucă.

Citiţi şi: Nicolae Ciucă: "Asigur cetăţenii că nu suntem în pericol să nu putem asigura uleiul necesar pentru consum"

Premierul Nicolae Ciucă a reiterat luni că într-o situaţie de criză, precum cea pe care o traversează şi România, singura soluţie sunt investiţiile.

"Într-o situaţie de criză, aşa cum am afirmat, este limpede că singura soluţie sunt investiţiile. (...) Trebuie subliniat că românii au avut de înfruntat o criză sanitară, apoi a venit criza economică şi începând cu luna februarie, iată, ne confruntăm şi cu o criză de securitate, un război la graniţa noastră, în ţara vecină, Ucraina, ca urmare a invaziei forţelor armate ruse", a declarat Nicolae Ciucă într-un interviu la Radio România Actualităţi.

×
Subiecte în articol: Nicolae Ciucă guvern taxa
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close