Antena 3 CNN Politică Nicolai: PD-L are nevoie de fondurile de la Finanţe pentru a-l ajuta pe Băsescu să câştige un nou mandat

Nicolai: PD-L are nevoie de fondurile de la Finanţe pentru a-l ajuta pe Băsescu să câştige un nou mandat

Nicolai: PD-L are nevoie de fondurile de la Finanţe pentru a-l ajuta pe Băsescu să câştige un nou mandat
17 Dec 2008   •   13:27

Este logic ca PD-L să pretindă Ministerul Finanţelor, având nevoie de bani pentru a investi în viitoarea campanie prezidenţală, ajutându-l pe Traian Băsescu să câştige, a declarat Norica Nicolai, fost candidat la fotoliul ministerial de la Justiţie, invitată la Antena3.
Campania prezidenţială se anunţă grea şi săracă, partidele consumând multe resurse la actuala bătălie electorală, cu ajutorul cărora au şi câştigat, spune Nicolai.
E normal şi ca PSD să ceară un Ministerul Internelor şi Reformelor Administrative, punct cheie din punct de vedere al distribuirii fondurilor în teritoriu, care să îi confirme leadershipul local, un minister de forţă, în condiţiile în care Ministerul Justiţiei va fi atribuit unui independent.
În ceea ce priveşte proiectul politic al coaliţiei PSD+PC-PD-L, Norica Nicolai spune că avem de-a face mai mult cu un proiect de campanie.
?Nu am văzut o analiză a resurselor, colectarea fiind un principiu foarte important pentru un guvern care îşi stabileşte priorităţi. Nu există prognoze în ceea ce priveşte sistemul financiar-bancar. Nu avem o analiză serioasă a politicii energetice. România este, oricum, dependentă de o piaţă globală?, a declarat Nicolai, la Antena3.
Vom ajunge la situatia ungariei unde discursul poplulist a aruncat masurile nationale in derizoriu. Toata aceasta foame de baini au distrus economiile asezate. Prin urmare nici romania nu va afec exceptie.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Norica Nicolai PD-L Ministerul Finantelor
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close