Antena 3 CNN Politică Nicolicea, după ce Ponta a spus că a fost amenințat: E un preambul la o lansare de carte

Nicolicea, după ce Ponta a spus că a fost amenințat: E un preambul la o lansare de carte

Nicolicea, după ce Ponta a spus că a fost amenințat: E un preambul la o lansare de carte
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    27 Iul 2016   •   20:14

Deputatul PSD Eugen Nicolicea a spus, miercuri, că fostul său șef de partid ar trebui să scrie o carte. Afirmația vine după ce Victor Ponta a declarat că a fost amenințat cu închisoarea în privinţa contractului Comarnic – Braşov.

”Acesta este un premabul la o lansare de carte cu privire la ce s-a întâmplat când era premier și cred că e un amănunt esențial. Are multe de spus și o să le scrie, probabil. (...) Ar trebui să scrie o carte și e un bun mod de a o lansa”, a spus deputatul PSD Eugen Nicolicea, miercuri, la emisiunea La ordinea zilei, de la Antena 3.

Tot miercuri, fostul premier Victor Ponta a spus că a fost avertizat de un om puternic în privinţa contractului Comarnic – Braşov.

„Sunt oameni în România care pot să depună mărturie alături de mine că atunci când am vrut să semnăm Comarnic-Braşov ne-a zis cineva puternic – direct la DNA ajungeţi dacă faceţi Comarnic-Braşov. Domnul Băsescu ne-a zis public şi un alt domn ne-a zis în particular. Şi Boc a încercat, dacă ţineţi minte. Am încercat şi eu cu 60% în Parlament şi ministrul meu mi-a zis „ne bagă în puşcărie dacă facem Comarnic – Braşov”, susține Ponta.

×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close