Antena 3 Politică Nicușor Dan anunță cartele de acces pentru angajații din PMB: "Vrem să știm cine și cât muncește"

Nicușor Dan anunță cartele de acces pentru angajații din PMB: "Vrem să știm cine și cât muncește"

de Maria Zărnescu    |    02 Iun 2021   •   15:07
Nicușor Dan anunță cartele de acces pentru angajații din PMB: "Vrem să știm cine și cât muncește" Agerpres

Angajații din Primăria Capitalei vor fi verificați ca la corporații și vor fi nevoiți să ponteze cartela la intrarea și la plecarea din instituție.

Noul sistem de acces va fi implementat chiar de joi, 3 mai, după cum a anunțat primarul Nicușor Dan.

"Introduce, de mânine, cartelele de acces în Primăria Capitalei.

Orice angajat din instituție va avea o cartelă de acces, va intra pe la una din intrările în clădire și sistemul electronic ne va spune când a intrat și când a ieșit, ca să vedem cine și cât muncește în această instituție", a explicat edilul.

Totodată, edilul a promis că va scăpa Capitala de șobolani și căpușe, imediat ce iarba din parcuri va fi tunsă.

Nicușor Dan: "Imediat ce vremea permite, o să stropim"

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, promite că şobolanii şi căpuşele vor dispărea, iarba din parcuri va fi cosită, iar gropile vor fi asfaltate.

Anunțul edilului a venit miercuri, în plin război la Primăria Capitalei între USR şi PNL, când cele două partide se acuză reciproc de boicot.

"Operațiunea de cosire a ierbii a început, estimez că în două săptămâni o să fim gata în parcuri și după aia urmează și spaţiile publice (...) Pentru țânțari, căpuşe, şoareci, şobolani - avem pregătite utilajele, imediat ce vremea permite o să stropim, nu putem face asta acum", a declarat, miercuri, primarul Capitalei, Nicuşor Dan.

Cât despre gropile din asfalt, el spune că bugetul Administrației Străzilor, "care înseamnă gropi, marcaje și semafoare", este de 20 de milioane de lei pe 2021.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close