Antena 3 CNN Politică Nicuşor Dan, acuzat de Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6, că blochează o lucrare importantă

Nicuşor Dan, acuzat de Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6, că blochează o lucrare importantă

Ciprian Ciucu face acuzaţii grave la adresa primarului general, Nicuşor Dan. Edilul sectorului 6 a anunţat că nu poate finaliza lucrările de lărgire a unei străzi din Bucureşti care ar fluidiza traficul pe Prelungirea Ghencea pentru că Nicuşor Dan nu a emis avizele pentru tăierea a 400 de copaci. Ciucu spune că în condițiile în care Nicușor Dan nu dă avizul, are două opțiuni: renunță la lucrare sau taie copacii fără aviz și plătește amenda.

Nicuşor Dan, acuzat de Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6, că blochează o lucrare importantă
Sursa foto: Hepta | Mediafax Foto / Eduard Vinatoru
de Delia Bulgaru    |    05 Mai 2023   •   11:10

Lucrările de lărgire a străzii Valea Largă erau programate să înceapă încă de anul trecut, însă au fost amânate. Motivul: este nevoie de un aviz de defrişare care trebuie să fie eliberat de edilul general al Capitalei.

"Ideea este că unii au zis: nu mai staţi şi asumaţi-vă să defrişaţi. Am vrut să fac totul absolut legal, aşa cum este normal într-o ţară în care statul de drept funcţionează, dar ne-au plimbat foarte mult, din noiembrie şi până acum, cu fel şi fel de cerinţe ciudate, după ce noi am cheltuit foarte mulţi bani pentru acest proiect. Dacă nu se face acest proiect, până la urmă este un prejudiciu pe care va trebui să îl recuperăm", a declarat Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6.

Citeşte şi: Lovitură pentru Nicuşor Dan în cel mai nou sondaj CURS. Surpriză şi pentru partide

Localnicii aşteaptă cu nerăbdare finalizarea proiectului pentru a putea circula în condiţii normale cu maşina.

În urma apelului făcut de edilul Sectorului 6, Primăria Generală a Capitalei a transmis: "Solicitarea de avizare se află în analiza primarului general, urmând să fie luată o decizie. Dosarul este unul complex pentru că solicită defrişarea a peste 400 de arbori, motiv pentru care au fost cerute mai multe clarificări din partea Primăriei Sectorului 6".

Proiectul prevede lărgirea străzii Valea Largă la 4 benzi de circulație cu trotuare și piste pentru biciclete. Costurile investiției sunt estimate la 55 milioane lei.

×
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close