Antena 3 CNN Politică Nicușor Dan a desființat Asociația pentru Dialog Social București

Nicușor Dan a desființat Asociația pentru Dialog Social București

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, a anunțat, luni seară, că în ședința Consiliului General al Primăriei București a fost demarată procedura de desființare a Asociației Centru Municipal pentru Dialog Social București.

o_1eqli81jiqfkltb16gvifr1egsb.jpg
Sursa foto: Facebook/ Nicusor Dan
de Mia Lungu    |    28 Dec 2020   •   23:30

"Înființarea acestei Asociații a fost aprobată de fosta administrație a Capitalei prin HCGMB nr. 476/26.07.2018. În urma deciziei luate, a rezultat o entitate juridică de drept privat constituită prin asocierea Municipiului București cu Centrul pentru Tineret al Municipiului București și cu Centrul pentru Seniori al Municipiului București." a scris edilul într-un mesaj publicat pe pagina sa de Facebook.

"Numai că, după înființarea Asociației apare și HCGMB nr. 826/22.11.2018. Care aprobă, atenție, ca o cotizație anuală de câte 1.250.000 să fie plătită către această entitate nou înființată, atât de către Primăria Municipiului București, cât și de către ceilalți doi asociați (adică tot din bugetul PMB!!!).

Consider că bugetul Primăriei București trebuie gestionat eficient, astfel încât resursele financiare să fie dirijate pentru soluționarea problemelor cetățenilor, nicidecum să fie irosit pe entități inființate fără sens de fosta adminsitrație, care nu fac decât să risipească banii bucureștenilor." a mai scris Nicușor Dan.

Acesta anunțase încă de săptămâna trecută "hotărârea de a merge înainte cu desființarea companiilor municipale ineficiente".

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close