Antena 3 CNN Politică Nicușor Dan a facut LIVE cu bucureștenii: "Mulţumesc soţiei că mă lasă să vin la Primărie şi se ocupă de copii"

Nicușor Dan a facut LIVE cu bucureștenii: "Mulţumesc soţiei că mă lasă să vin la Primărie şi se ocupă de copii"

Primarul General al Capitalei, Nicușor Dan, a organizat aseară un LIVE pe Facebook, pentru ca locuitorii din București să îi poată pune întrebări despre activitatea sa de până acum.

Nicușor Dan a facut LIVE cu bucureștenii: "Mulţumesc soţiei că mă lasă să vin la Primărie şi se ocupă de copii"
Sursa foto: Facebook/ Nicusor Dan
de Mia Lungu    |    02 Noi 2022   •   11:39

Nicușor Dan, a fost întrebat, aseară, într-un live pe Facebook, cum se numeşte fiul său. În 27 mai, acesta anunţa că a devenit tată pentru a doua oară.

"Antim este numele pe care l-am dat băieţelului nostru. A făcut cinci luni", a afirmat primarul.  

Acesta a ținut să mulţumească soţiei sale: ”Mulţumesc soţiei că mă lasă să vin la Primărie şi se ocupă de copii”.  

Edilul a mai explicat, răspunzând altei întrebări, că programul său la Primărie era de la 9:00 la 21:00, dar, de cand a început fiica sa şcoala, programul este de la 8:00 la 20:00.  

Ce l-au mai întrebat bucureștenii pe Nicușor Dan

Una dintre întrebările primite de Nicușor Dan s-a referit la realizarea unei piaţete permanente în faţa Ateneului.

"Dacă vorbim de micul parc din faţa Ateneului, el necesită puţin mai multă atenţie faţă de cât a avut până acum. Întrebarea este ce facem cu întreaga Piaţă a Revoluţiei, cu parcarea care este acolo şi cu tot spaţiul din faţa Muzeului (…), al Palatului Regal şi Biblioteca.

Acolo este nevoie, în opinia mea, de un concurs de arhitectură pentru întreaga piaţă. Dar răspunsul la asta trebuie dat împreună cu soluţia de parcare pentru întreaga zonă", a afirmat edilul general.

În ce priveşte pietonalizarea Căii Victoriei, Nicuşor Dan a declarat că nu poate da un "răspuns definitiv", deoarece "este dificil de anticipat cum va arăta traficul în întreaga zonă centrală" în momentul în care se va extinde sistemul de plată pentru toate locurile de parcare din interiorul inelului central.

"Haideţi să aşteptăm un an, până când vom avea locurile din inelul central marcate şi astfel plătite – bineînţeles, cu abonamente pentru rezidenţi – să vedem ce efect o să aibă asta asupra traficului şi atunci o să ne gândim la toate lucrurile acestea", a spus el.

×
Subiecte în articol: Nicușor Dan bucureștenii primarie
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close