Antena 3 CNN Politică Nicușor Dan: Majoritatea parlamentară a propus un nume de premier care este Liviu Dragnea printr-un interpus

Nicușor Dan: Majoritatea parlamentară a propus un nume de premier care este Liviu Dragnea printr-un interpus

Nicușor Dan: Majoritatea parlamentară a propus un nume de premier care este Liviu Dragnea printr-un interpus
21 Dec 2016   •   14:33

Delegația USR, condusă de Nicușor Dan, a fost la consultări, miercuri, la Palatul Cotroceni. Delegația USR a stat la consultările cu președintele Klaus Iohannis aproximativ jumătate de oră.

Nicușor Dan, liderul delegației USR, a explicat că majoritatea parlamentară l-a propus "pe Liviu Drangea, printr-un interpus" pentru funcția de premier.

"Ne menținem poziția pe care am avut-o în campanie. Am spus atunci că vom susține un guvern construit pe principii oneste, de constituționalitate, aveam o propunere atunci, Dacian Cioloș. În urma votului românilor, s-a conturat o majoritate. Această majoritate a propus astăzi un nume de premier care este Liviu Dragnea, printr-un interpus, nu o să votăm un astfel de Guvern, vom face opoziție în Parlament, vom fi atenți să respectăm ce am promis oamenilor care ne-au votat. Sunt semne, deja, că respectarea legii nu este una din prioritățile acestei majorități", a explicat Nicușor Dan.

 

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close