Antena 3 CNN Politică Nicușor Dan: O variantă de premier ar fi Dacian Cioloş altoit cu Clotilde Armand

Nicușor Dan: O variantă de premier ar fi Dacian Cioloş altoit cu Clotilde Armand

Nicușor Dan: O variantă de premier ar fi Dacian Cioloş altoit cu Clotilde Armand
de M.Z.    |    26 Iul 2016   •   16:36

Nicușor Dan, șeful partidul care ar putea decide Guvernul - potrivit celui mai recent sondaj, și-l dorește în continuarea pe Dacian Cioloș în funcția de premier.

Președintele USR a spus marți, la Antena 3, că i-ar plăcea ca Cioloș să conducă în continuare Executivul și după alegeri, ”altoit cu Clotilde Armand”, cu mențiunea ca guvernul să fie politic.

”Un premier tehnocrat cred că e o idee rezonabilă. Un premier tehnocrat cu guvern politic”, a spus președintele USR, Nicușos Dan, marți, la emisiunea 100 de minute, de la Antena 3, adăugând că, totuși, este prea devreme pentru a vorbi despre acest subiect.

Atunci când i s-a cerut un nume, Nicușor Dan a răspuns: ”O variantă de premier ar fi Dacian Cioloş altoit cu Clotilde Armand”.

Citiți și Sondaj-șoc: Nicușor Dan, omul care va decide guvernul

În ce privește data alegerilor parlamentare, Nicușor Dan a spus că Tăriceanu are dreptate în principiu, pentru că ”iarna nu e o perioadă potrivită pentru alegeri”, dar în practică nu cred că se mai poate face ceva.

Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, s-a arătat total nemulțumit, marți, de data alegerilor și a cerut anticipate. Fostul liberat vrea ca alegerile să aibă loc în octombrie sau noiembrie, pentru că în decembrie sunt sărbători.

Lovitură pe scena politică. Călin Popescu Tăriceanu vrea alegeri anticipate

 

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close