Antena 3 CNN Politică Nicuşor Dan sare la gâtul partidelor: PSD, PNL şi PMP şi-au dat mâna pentru a-l salva pe Oprea

Nicuşor Dan sare la gâtul partidelor: PSD, PNL şi PMP şi-au dat mâna pentru a-l salva pe Oprea

Nicuşor Dan sare la gâtul partidelor: PSD, PNL şi PMP şi-au dat mâna pentru a-l salva pe Oprea
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    19 Sep 2016   •   20:19

Liderul USR Nicuşor Dan spune că PSD, PNL şi PMP şi-au dat mâna pentru a-l salva pe Gabriel Oprea de urmărirea penală pentru ucidere din culpă, în dosarul morţii poliţistului Bogdan Gigină.

"Domnul Oprea este creaţia mafiei PSD din Ilfov. Partidul domnului Oprea a fost inventat de domnul Băsescu, iar puterea i-a fost dată de PDL şi doamna Udrea, care îl alinta <>. PSD l-a adoptat pe domnul Oprea atunci când acesta a rămas orfan de putere, l-a făcut vicepremier şi i-a construit o reţea naţională de partid formată din traseişti şi penali. PNL l-a curtat, i-a cântat în strună, doar, doar vor ajunge prin el la putere. La apusul carierei politice, partidul domnului Oprea a fost aspirat de PMP-ul domnului Băsescu – de altfel, două partide de transfugi", a scris Nicuşor Dan, pe Facebook, luni seara, după ce Senatul a respins solicitarea DNA de începere a urmăririi penale a fostului vicepremier pentru ucidere din culpă.

Nicuşor Dan a mai spus că toate partidele menţionate - PSD, PNL și PMP - "şi-au dat mâna încă o dată în dispreţul legii, al statului de drept şi al românilor şi l-au salvat pe domnul Oprea de urmărire penală pentru una dintre cele mai grave infracţiuni: ucidere din culpă".

Fostul vicepremier Gabriel Oprea nu poate fi urmărit penal pentru ucidere din culpă în dosarul morţii poliţistului Bogdan Gigină, a decis luni plenul Senatului. Decizia a fost luată de Senat cu 73 de voturi "împotriva" solicitării DNA şi doar 45 voturi "pentru", 6 voturi anulate. Votul a fost secret cu bile, potrivit regulamentului.

×
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close