Antena 3 CNN Politică Nicuşor Dan: USR nu va face alianţă cu niciun partid, deci nici cu PNL. Susţinem un premier tehnocrat

Nicuşor Dan: USR nu va face alianţă cu niciun partid, deci nici cu PNL. Susţinem un premier tehnocrat

Nicuşor Dan: USR nu va face alianţă cu niciun partid, deci nici cu PNL. Susţinem un premier tehnocrat
Sursa foto: Foto: Facebook/ Nicușor Dan
de S.T.    |    17 Sep 2016   •   10:35

Liderul Uniunii Salvaţi România, Nicuşor Dan, răspunde, pe Facebook, declaraţiei Alinei Gorghiu privind o posibilă colaborare cu PNL, după alegerile parlamentare, în vederea susţinerii unui Guvern, el precizând că USR nu va face alianţă cu niciun partid.

„Doamna Alina Gorghiu, co-preşedinte PNL, a început să ne facă oferte publice de colaborare, dorindu-şi o susţinere comună a unui viitor Guvern. Este, pe de o parte, un mod uşor neserios de a face politică după o serie lungă de atacuri politice împotriva USR şi, pe de altă parte, o declaraţie prematură în absenţa unei voinţe politice dovedite pentru reformă internă a PNL, pentru transparenţă şi bună guvernare în administraţia locală sau centrală”, a răspuns preşedintele USR, ca reacţie la afirmaţia Alinei Gorghiu, care crede că se pot găsi căi de comunicare cu Uniunea, pentru o colaborare.

NIcuşor Dan spune că „USR nu va face alianţă cu niciun partid, deci nici cu PNL”.

Liderul USR mai afirmă că partidul pe care îl reprezintă susţine un premier tehnocrat şi un guvern care va prelua proiectele USR în programul de guvernare.

×
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close