Antena 3 CNN Politică Nini Săpunaru: Nu mai am nicio legatură cu SC Europroiect SRL

Nini Săpunaru: Nu mai am nicio legatură cu SC Europroiect SRL

Nini Săpunaru: Nu mai am nicio legatură cu SC Europroiect SRL
Sursa foto: Foto: Agerpres
24 Aug 2013   •   18:24

Candidat cu mari şanse să fie propus de PNL la ministerul Transporturilor, Nini Săpunaru a dezminţit sâmbătă orice fel de implicare a sa într-un dosar instrumentat de DNA şi legat o societatea comercială care i-a aparţinut.

 
“Pentru corecta informare precizez că nu mai am nicio legatură cu SC Europroiect SRL. Acţiunile pe care le deţineam la această societate comercială au fost cesionate în favoarea asociatului meu. Tot pentru corecta informare vă spun că, din anul 1997 de când am fost numit secretar de stat, şef al Direcţiei Generale a Vămilor, nu am mai fost implicat în activitatea de management a respectivei firme. Am renunţat şi la calitatea de acţionar la această firmă pentru a nu lăsa loc de interpretări sau pentru a nu se creea un conflict de interese, având în vedere posibila mea desemnarea în funcţia de Ministru al Transporturilor”, a declarat acesta, într-un comunicat de presă, citat de pesurse.ro.
 
“Societatea la care eu am deţinut părţi sociale s-a specializat în proiectarea de drumuri şi poduri, iar lucrările sunt efectuate pentru statul român deoarece încă nu se fac proiecte de drum pentru sectorul privat. Trebuie subliniat că SC Europroiect SRL nu a avut niciodată contracte încredinţate direct de CNADR sau de către Ministerul Transporturilor. Informaţia apărută în presă, conform căreia, eu aş fi cercetat penal pentru activitatea desfăşurată în cadrul firmei Europroiect SRL este total neadevărată. Cercetarea desfăşurată de DNA vizează direct administratorul firmei şi nu pe mine, fiind vorba de o presupusă infracţiune săvârşită anul trecut”, a mai declarat Nini Săpunaru.
 

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close