Antena 3 CNN Politică Noi atacuri pentru Liviu Dragnea, de la Bruxelles: ”A aprins fitilul unei revolte cum nu a mai fost vreodată”

Noi atacuri pentru Liviu Dragnea, de la Bruxelles: ”A aprins fitilul unei revolte cum nu a mai fost vreodată”

Noi atacuri pentru Liviu Dragnea, de la Bruxelles: ”A aprins fitilul unei revolte cum nu a mai fost vreodată”
Sursa foto: Foto: Agerpres.ro
16 Ian 2018   •   09:37

Europarlamentarul Cătălin Ivan spune că România este aruncată nejustificat în criză la doar şase luni de la criza Grindeanu, în urma unui vot ilegitim şi iresponsabil, apreciind că Liviu Dragnea, "doar o umbră a lui Dady", a reuşit să obţină o nouă majoritate în CEx prin oamenii care conduc interimar diferite organizaţii judeţene şi care depind de el. Ivan crede însă că Liviu Dragnea nu a câştigat nimic, ci "a aprins fitilul unei revolte cum nu a mai fost vreodată în partid".

"Încă un vot ilegitim şi iresponsabil în urmă căruia am pierdut cu toţii. România este aruncată nejustificat în criză la doar şase luni de la criza Grindeanu, nici până astăzi explicată. Comitetul Executiv Naţional este rupt de partid. Organizaţiile de partid au transmis clar că nu este de acceptat o nouă dărâmare a propriului guvern. Dragnea este doar o umbră a lui Dady. A reuşit, prin oamenii care conduc interimar diferite organizaţii judeţene, oameni care depind de el, să obţină o nouă majoritate în acest sinistru CEx", a fost mesajul postat de Cătălin Ivan, pe Facebook.

×
Subiecte în articol: Dragnea europarlamentar Bruxelles revolta
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close