Antena 3 CNN Politică Noi detalii privind starea de sănătate a lui Daniel Chițoiu, după accidentul în care au murit doi oameni

Noi detalii privind starea de sănătate a lui Daniel Chițoiu, după accidentul în care au murit doi oameni

Fostul ministru Daniel Chițoiu va rămâne internat la Spitalul Floreasca din Capitală, susțin surse citate de Antena 3, care precizează că medicii vor să îl mai țină pe politician sub supraveghere. Cu toate acestea, există posibilitatea ca politicianul să fie externat la cerere.

Noi detalii privind starea de sănătate a lui Daniel Chițoiu, după accidentul în care au murit doi oameni
31 Dec 2019   •   10:40

Chițoiu a fost internat săptămâna trecută la Spitalul de Urgență Floreasca și nu a fost încă audiat de polițiștii care au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Daniel Chiţoiu ar urma să dea declaraţii anchetatorilor după 1 ianuarie, pentru ca aceştia să stabilească exact circumstanţele producerii accidentului în urma căruia două persoane au murit.

Citește și: Dezvăluiri incredibile din anchetă: Daniel Chiţoiu ar fi vorbit la telefon în momentul în care s-a produs accidentul mortal

Ipoteza pe care merg anchetatorii este că Daniel Chiţoiu ar fi vorbit la telefon în timp ce era la volan şi, într-un moment de neatenţie, ar fi intrat pe contrasens, provocând accidentul mortal.

×
Subiecte în articol: Daniel Chitoiu
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close