Antena 3 Politică Noi dezertări din PSD: Deputatul Luminiţa Iordache şi fostul ministru Gingăraş, în barca independenţilor

Noi dezertări din PSD: Deputatul Luminiţa Iordache şi fostul ministru Gingăraş, în barca independenţilor

13 Apr 2010   •   18:25
Noi dezertări din PSD: Deputatul Luminiţa Iordache şi fostul ministru Gingăraş, în barca independenţilor
Sursa foto: Luminiþa Iordache

Deputatul PSD Luminiţa Iordache s-a alăturat Grupului independenţilor coordonat de Gabriel Oprea, grup care va fi de asemenea susţinut şi de fostul ministru PSD al Tineretului şi Sportului, Georgiu Gingăraş, se arată într-un comunicat al grupului.

"Deputatul Luminiţa Iordache este, din data de 13 aprilie 2010, membru al Grupului Parlamentarilor Independenţi condus de deputatul Gabriel Oprea", se precizează în comunicat.

Jurist de profesie, Luminiţa Iordache este deputat de Iaşi şi secretar al Comisiei pentru cercetarea abuzurilor, corupţiei şi pentru petiţii din Camera Deputaţilor.

"De asemenea, domnul Georgiu Gingăraş s-a alăturat marţi Grupului Parlamentarilor Independenţi. Luminiţa Iordache şi Georgiu Gingăraş sprijină proiectul politic al grupului independenţilor din Senat şi Camera Deputaţilor, la care îşi vor aduce contribuţia pe domeniile de expertiză", se mai anunţă în comunicat.

Georgiu Gingăraş a fost ministrul tineretului şi sportului în Guvernul PSD în perioada 2000 ? 2003 şi deputat în legislatura 2000 ? 2004.

Antena3.ro

"", se mai arată în comunicat.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close