Antena 3 CNN Politică Noi probleme pentru Nicuşor Dan! Două sesizări pe numele liderului USR, după ce şi-a luat copilul la proteste

Noi probleme pentru Nicuşor Dan! Două sesizări pe numele liderului USR, după ce şi-a luat copilul la proteste

Noi probleme pentru Nicuşor Dan! Două sesizări pe numele liderului USR, după ce şi-a luat copilul la proteste
Sursa foto: Foto: Facebook
15 Feb 2017   •   19:14

Ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, a declarat că Autoritatea Naţională de Protecţie a Copilului nu poate să ia măsuri împotriva părinţilor care s-au dus cu copiii la proteste, ci Poliţia este cea care identifică persoanele şi le amendează. Ea a mai spus că sesizările au fost făcute de persoane fizice, ziarişti, dar şi reprezentanţi ai unor organizaţii nonguvernamentale, printre cei reclamaţi fiind şi liderul USR, Nicuşor Dan, scrie News.ro.

”Nu a fost niciun fel de poliţie din partea Ministerului Muncii şi Justiţiei Sociale. În subordinea noastră există Autoritatea Naţională pentru Protecţia Copilului.  Abia în această săptămână, când presa a solicitat pe 544/2001 să se precizeze numărul, atunci am trimis şi noi o adresă către autoritate. Nu am cerut Autorităţii să ia măsuri, nici nu poate să ia, doar centralizează aceste sesizări, Poliţia este cea care identifică persoanele şi amendează”, a precizat ministrul Muncii.

Olguţa Vasilescu a mai spus că doar două din sesizările primite se referă la o persoană anume, fiind vorba despre Nicuşor Dan, preşedintele USR.

”M-am interesat şi de cine sunt făcute aceste sesizări, parte de presă, parte de ONG-uri, parte de persoane fizice, niciuna dintre aceste persoane nu este din PSD.  Din câte ştiu, nu au fost sesizări pe persoană, doar două cu referire la Nicuşor Dan care a venit cu copilul la miting, pe restul nu ştiu cum ar putea Poliţia să le rezolve”, a mai spus Vasilescu.

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close