Antena 3 CNN Politică Norica Nicolai: Criza economică reprezintă o expresie a lăcomiei

Norica Nicolai: Criza economică reprezintă o expresie a lăcomiei

Norica Nicolai: Criza economică reprezintă o expresie a lăcomiei
Sursa foto: Foto: Intact Images
25 Mar 2011   •   23:59

Vicepreşedintele PNL, Norica Nicolai, a declarat, în cadrul emisiunii Vorbe Grele, că lăcomia este motivul pentru care Adrian Severin ar fi putut lua mită, deşi veniturile sale ca europarlamentar sunt impresionante.

De asemenea, liberala explicat, dând ca exemplu şi alţi politicieni ai momentului că însăşi criza economică reprezintă o expresie a lăcomiei.

Aflat în centrul unui scandal de coruptie, europarlamentarul Adrian Severin, din rândul PSD, a cerut să se autosuspende din BPN al partidului până la lămurirea situaţiei. Între timp, Direcţia Naţională Anticorupţie se autosesizează în cazul lui Severin, pe care publicaţia The Sunday Times îl acuză, printr-o anchetă, că ar fi cerut 12,000 de euro mită ca să promoveze un amendament in sprijinul mediului de afaceri. Adrian Severin declară că este victima unei înscenări.

În urma acestor dezvăluiri, Direcţia Naţională Anticorupţie s-a autosesizat în cazul eurodeputatului, iar Adrian Severin, care se consideră victima unei înscenări, s-a autosuspendat din Biroul Permanent National al PSD până la lămurirea situaţiei.

 


×
Subiecte în articol: Norica Nicolai Vorbe Grele PNL
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close