Antena 3 CNN Politică Norica Nicolai nu exclude noi dezertări de parlamentari PNL: Ne aşteptăm să mai plece spre PDL

Norica Nicolai nu exclude noi dezertări de parlamentari PNL: Ne aşteptăm să mai plece spre PDL

Norica Nicolai nu exclude noi dezertări de parlamentari PNL: Ne aşteptăm să mai plece spre PDL
Sursa foto: Norica Nicolai
09 Apr 2010   •   16:41

Vicepreşedintele PNL Norica Nicolai nu exclude posibilitatea ca în perioada următoare hemoragiile de parlamentari şi de alţi aleşi să continue în partid în direcţia PDL. Potrivit vicepreşedintelui liberal există persoane care nu se simt bine în politică decât la putere.
"Ne aşteptăm să mai plece spre PDL. Aşteptarea este urmare a rezultatelor de până acum, a ceea ce s-a întâmplat. Sunt oameni care nu se simt bine în politică decât la putere şi din păcate foarte mulţi sunt?, a afirmat Norica Nicolai.
Potrivit acesteia, această situaţie este explicabilă de vreme ce puterea atrage pentru că este generatoare de resurse, iar în opoziţie privilegiile şi beneficiile sunt reduse. Ea a susţinut că există şi o strategie de atragere a unor politicieni de către PDL, care doreşte să consolideze o majoritate parlamentară solidă.
Nicolai nu exclude însă nici posibilitatea ca această strategie să fie în defavoarea UDMR. "Cred că PDL a folosit UDMR ca un partener de avarie pentru că adesea în discursul liderilor PDL criticile şi atacurile la adresa UDMR au fost pregnante. (...)?, a conchis politicianul liberal.
Senatorul PNL Gabriel Berca şi deputatul PNL Mihai Banu sunt ultimele plecări din acest partid în direcţia PDL, cei doi parlamentari reclamând situaşia conflictuală cu conducerea filialei Bacău.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Norica Nicolai parlamentari PNL UDMR
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close