Antena 3 CNN Politică Norica Nicolai: Scandalul Severin e comandat. Şi alţi eurodeputaţi vor fi acuzaţi de luare de mită

Norica Nicolai: Scandalul Severin e comandat. Şi alţi eurodeputaţi vor fi acuzaţi de luare de mită

Norica Nicolai: Scandalul Severin e comandat. Şi alţi eurodeputaţi vor fi acuzaţi de luare de mită
Sursa foto: Foto: INTACT Images
26 Mar 2011   •   10:34

Scandalul de mită în care este implicat europarlamentarul Adrian Severin va lua amploare zilele următoare. Norica Nicolai a dezvăluit în emisiunea Vorbe Grele că şi alţi eurodeputaţi vor fi acuzaţi că au luat bani de la grupurile de lobby pentru a le susţine amendamentele în forul european. 

 
Europarlamentarul Norica Nicolai susţine că scandalul din Parlamentul European, în care este implicat şi Adrian Severin, pare să fie comandat şi este departe de a se fi încheiat.
 
Adrian Severin ar fi trebuit să-şi dea demisia de onoare, susţine Nicolai. Ea a adăugat că europarlamentarul Joseph Strasser, unul dintre cei care ar fi acceptat să susţină interesele unui grup de lobby-işti pentru bani, nu şi-a dat încă demisia.
 
Publicaţia britanică The Sunday Times a dezvăluit, în urmă cu aproape o săptămînă, că trei europarlamentari între care şi românul Adrian Severin, ar fi acceptat să propună amendamentele cerute de un grup de lobby-işti în legislativul european, în schimbul unor sume de bani.

 

×
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close