Antena 3 Politică Noul Guvern, reunit într-o şedinţă informală. Boc i-a predat lui Ungureanu mandatul de premier

Noul Guvern, reunit într-o şedinţă informală. Boc i-a predat lui Ungureanu mandatul de premier

09 Feb 2012   •   20:01
Noul Guvern, reunit într-o şedinţă informală. Boc i-a predat lui Ungureanu mandatul de premier
Sursa foto: Foto: Mediafax

Premierul Mihai Răzvan Ungureanu a convocat, joi seară, la Palatul Victoria, o şedinţă informală cu membrii noului Cabinet. La Palatul Victoria au ajuns, pe rând, noii membri ai Cabinetului, dar şi fostul premier Emil Boc, informează Mediafax.

În cadrul acestei întâlniri, fostul premier Emil Boc i-a predat noului prim-ministru, Mihai Răzvan Ungureanu, mandatul de şef al Guvernului.

După discuţia dintre Boc şi Ungureanu, noul Cabinet s-a reunit în şedinţă informală.

Premierul Mihai Răzvan Ungureanu a anunţat anterior că intenţionează ca, joi seara, să reunească în şedinţă noul Guvern, pentru a discuta despre proiectele pentru perioada următoare, după ce va fi efectuată şi procedura de predare-primire a mandatului.
   
Noul Guvern a depus, joi seara, jurământul în faţa preşedintelui.

Preşedintele Traian Băsescu a semnat, joi, decretul de numire în funcţie pentru Cabinetul condus de premierul Mihai Răzvan Ungureanu.
   
Cabinetul condus de Mihai Răzvan Ungureanu a fost învestit de Parlament, prin votul exprimat joi, fiind înregistrate 237 de voturi "pentru" şi două voturi "împotrivă". pentru învestirea Guvernului erau necesare 232 de voturi favorabile.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close