Antena 3 CNN Politică Noul prefect de Olt, Ştefan Nicolae, și-a început mandatul cu un miting neautorizat

Noul prefect de Olt, Ştefan Nicolae, și-a început mandatul cu un miting neautorizat

Noul prefect de Olt şi-a început mandatul cu un miting neautorizat ce s-a desfăşurat la ferestra sa, imediat după ce a depus jurământul.

Noul prefect de Olt, Ştefan Nicolae, și-a început mandatul cu un miting neautorizat
de Alexandra Dima    |    12 Apr 2024   •   16:46

Fostul prefect de Olt, Mario De Mezzo, a organizat, vineri, sub fereastra actualului prefect, Ştefan Nicolae, o acţiune de lansare în cursa electorală din 9 iunie. 

Evenimentul, lipsit de autorizaţie, a avut loc pe platoul din faţa Prefecturii, însă "susţinătorii" au fost aduşi din diferite localităţi ale judeţului de către organizaţiile PNL, printre aceştia fiind şi minori, potrivit Gazeta Nouă.

În şedinţa de joi a Guvernului, Ştefan Nicolae a fost numit în funcţia de prefect al judeţului Olt, înlocuindu-l pe preşedintele PNL Slatina, care fusese numit în august 2023 şi care a demisionat pentru a candida la primăria Slatina.

După ce şi-a depus jurământul, el a declarat că va asigura menţinerea ordinii şi a liniştii publice în timpul campaniei electorale, fără a face distincţie între partidele politice. Pare însă că deja a eşuat în această încercare.

„Chiar dacă sunt reprezentantul Partidului Naţional Liberal, vă asigur că voi avea o bună colaborare cu absolut toate instituţiile, dar în măsura în care se respectă legea. Dacă anumite practici vor continua, să ştiţi că nu voi ezita în niciun fel de a sesiza instituţiile statului. Pentru că sunt practici d-astea mizerabile care sunt în timpul campaniei electorale, practicate de toate partidele”, a declarat noul prefect.

Medicul veterinar Ștefan Nicolae a mai îndeplinit funcții de reprezentant al Guvernului în teritoriu, fiind subprefect și prefect de Olt în perioada septembrie 2007-  februarie 2009. Mai mulți ani a fost și director al Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Olt.

×
Subiecte în articol: Olt Stefan Nicolae
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close