Antena 3 Politică Noul preşedinte al PNL, Alina Gorghiu, la Dincolo de Ştiri. „Suntem partidul care, pentru prima dată, a reuşit să dea preşedintele României"

Noul preşedinte al PNL, Alina Gorghiu, la Dincolo de Ştiri. „Suntem partidul care, pentru prima dată, a reuşit să dea preşedintele României"

20 Dec 2014   •   20:57

Noul preşedinte al PNL, Alina Gorghiu a declarat, în cadrul emisiunii Dincolo de Ştiri de la Antena 3, că obţinerea preşedinţiei PNL reprezintă „o onoare” şi „o şansă” pe care şi-a dorit-o foarte mult.

„Este o mare şansă. Este o şansă pe care mi-am dorit-o foarte mult, este o onoare. Este categoric o mare responsabilitate, dar implică riscuri. Riscurile sunt inerente absolut oricărei funcţii publice, oricărei demnitpţi din România”, a precizat Alina Gorghiu.

„Suntem partidul care, pentru prima dată, a reuşit să dea preşedintele României. Suntem partidul care, în momentul aceasta, are în opţiunile electoratului, în mare parte graţie lui Klaus Iohannis, în mare parte graţie programului pe care l-am avut în campania electorală, peste 40%”, a adăugat preşedintele PNL.

Alina Gorghiu, despre relaţia lui Băsescu cu presa
:×

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close