Antena 3 Politică Noul "sport" în Parlament: votul pe bandă. România, pe primul loc la "campionatul BUGET viteză"

Noul "sport" în Parlament: votul pe bandă. România, pe primul loc la "campionatul BUGET viteză"

de O.P.    |    04 Dec 2013   •   05:38
Noul "sport" în Parlament: votul pe bandă. România, pe primul loc la "campionatul BUGET viteză"

România e pe primul loc la "campionatul de buget viteză". Oricât de ciudat ar suna, aleşii neamului au bătut record după record la adoptat bugete şi la respins amendamentele opoziţiei.

Cu temele făcute dinainte, USL a demonstrat că e maşina perfectă de vot. Într-un maraton de peste 10 ore, puterea a dictat din bancă, iar opoziţia nu a mai putut decât să-şi constate impotenţa democratică. La final, toţi au plecat fericiţi. Puterea că şi atins obiectivul, iar opoziţia că scăpase din malaxorul majorităţii.  

Puterea a făcut un tur de forţă în Parlament. Membrii USL au votat aproape în unanimitate, aşa cum au stabilit liderii partidelor.

Aşa au votat parlamentarii anexele, una după alta, pe bandă rulantă. La fel şi pe cele aproximativ 2000 de amendamente ale PDL şi UDMR. Doar că au fost respinse toate.

Maratonul bugetului a început dimineaţă, odată cu prezentarea făcută de premierul Victor Ponta şi s-a încheiat la miezul nopţii.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close