Antena 3 CNN Politică Noul val de eliberări din posturi: 4 prefecţi şi 11 subprefecţi schimbaţi din funcţii

Noul val de eliberări din posturi: 4 prefecţi şi 11 subprefecţi schimbaţi din funcţii

Noul val de eliberări din posturi: 4 prefecţi şi 11 subprefecţi schimbaţi din funcţii
Sursa foto: Guvern
13 Mar 2009   •   13:14

Prefecţii de Bucureşti, Ialomiţa, Teleorman şi Vaslui şi au fost schimbaţi din funcţiii, laolaltă cu 11 alţi subprefecţi. O măsură similară a fost luată şi în cazul vicepreşedintului ANRE, Nicolae Opriş, în locul său fiind numit Iulius Dan Plaveti.
Potrivit deciziilor publicate în Monitorul Oficial, prefectul Capitalei, Ion Ţincu, a fost înlocuit cu titlu temporar cu Mihai Cristian Atănăsoaei. La nivelul judeţului Ialomiţa, Georgian Mocănescu a fost schimbat din funcţia de prefect, postul fiind reocupat de fostul prefect Marinică Cazacu, al cărui raport de serviciu fusese suspendat printr-o HG aprobată în aceeaşi sedinţă a Executivului.
Prefectul de Teleorman, Ionel Izină, a fost ?promovat? în funcţia de inspector guvernamental, în locul său fiind numit, temporar, Bîţă Ionuţ Adrian, iar la Vaslui, Iftimoaei Ciprian, a fost trecut într-o funcţie similară pentru a face loc lui Ioan Ţibulcă.
Schimbări au fost operate la nivelul subprefecţilor, cea mai mare parte a lor fiind înregimentată în corpul inspectorilor guvernamentali.
Subprefectul de Bucureşti, Eduard Doru Clăbescu, a fost înlocuit cu Mariana Câmpurean şi subprefecţii de Cluj, Andrei Hegedus şi Zoltan Gyorke au fost schimbaţi cu Mircea Jorj şi Cozma Vasile.
La Gorj, subprefectul Constantin Dumitrescu a fost trecut în funcţia de inspector guvernamental, în locul său fiind numit Liviu Vasile Andrei.
La fel s-a procedat şi în cazul subprefectului de Ialomiţa, Silviu Marin, înlocuit cu Gheorghe Babagianu.
Contractul de muncă al subpefectului de Iaşi, Marius Bodea a încetat cu acordul părţilor, iar Istvan Barczi şi Pora Zamfira - subprefecţi de Mureş - au fost trecuţi în funcţii de inspector guvernamental şi în locul lor au fost numiţi Valentin Precup şi Mihai Cristian Ţucă.
Subprefectul de Sibiu, Marin Crăciun, şi cel de Suceava, Dumitru Paşniciuc, au optat paşnic pentru posturi de inspectori guvernamental, în locul lor fiind numiţi Amalia Cindrea, respectiv Constantin Huţanu. La fel a procedat şi subprefectul de Vaslui, Sergiu Marian, înlocuit cu Trăian Huluţă.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: guvern prefecti schimbari ANRE
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close