Antena 3 CNN Politică Nume noi în Cabinetul Dăncilă 2. Reveniri spectaculoase în Guvern. Sociologul Marius Pieleanu: Tudorel Toader va rămâne la Justiție

Nume noi în Cabinetul Dăncilă 2. Reveniri spectaculoase în Guvern. Sociologul Marius Pieleanu: Tudorel Toader va rămâne la Justiție

Nume noi în Cabinetul Dăncilă 2. Reveniri spectaculoase în Guvern. Sociologul Marius Pieleanu: Tudorel Toader va rămâne la Justiție
Sursa foto: Foto: gov.ro
19 Noi 2018   •   13:21

Update: Miniștrii din Guvernul Grindeanu au fost reevaluați. O variantă de lucru luată în calcul, în ceea ce privește remanierea Cabinetului Dăncilă este ca Alexandru Petrescu, fost ministru al Economiei dar şi fost ministru pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat în guvernul Grindeanu, să preia Comunicațiile de la Bogdan Cojocaru.

Acesta și-a dat demisia după OUG 13.

Și Gabriel Leș revine la Ministerul Apărării de unde tocmai și-a dat demisia Mihai Fifor.

La Econimie, portofoliul ar urma să fie luat de Niculae Bădălău în locul lui Dănuţ Andruşcă, Lia Olguța Voiculescu va fi la Transporturi, iar Marius Budăi (deputat, Comisie finanţe-bănci)- la Ministerul Muncii, în locul său.

Ilan Laufer -Ministerul Dezvoltării, în locul lui Paul Stănescu. Draniel Breaz la Cultură, iar la Ministrului Tineretului Constantin Bogdan Matei, senator PSD.

Sociologul Marius Pieleanu a confirmat la Antena 3 că ministrul Justiției, Tudorel Toader, va rămâne în funcție.

Știre inițială: După săptămâni întregi de discuții despre remaniere, marea schimbare s-ar putea să aibă loc astăzi. Lista celor care rămân și a celor care pleacă se tot schimbă de la oră la alta.

Apar deja numele unor miniștri noi în cabinetul Dăncilă 2.

Ca vicepremier și ministru pentru dezvoltare regională îl avem pe Ilan Laufer. Ca și noutate avem și numele lui Alexandru Petrescu, dat pentru Ministerul Comunicaților.  La Ministerul Apărării pleacă Fifor și va fi înlocuit cu Dorel Căprar, preşedintele Comisiei de apărare din Camera Deputaţilor.

Sursele politice au declarat că la capitolul variante de lucru au fost vehiculate următoarele nume: Lia Olguţa Vasilescu- la ministerul Transporturilor, în locul lui Lucian Şova. Totuşi este vehiculat aici şi numele lui Mircea Drăghici (trezorier PSD).

Mai multe informații ne oferă Maria Toader:

 

×
Subiecte în articol: ilan laufer Ministerul Dezvoltarii
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close