Antena 3 CNN Politică Nume-surpriză vehiculat ca posibil candidat al PSD pentru Cotroceni

Nume-surpriză vehiculat ca posibil candidat al PSD pentru Cotroceni

Nume-surpriză vehiculat ca posibil candidat al PSD pentru Cotroceni
Sursa foto: foto: Agerpres
15 Ian 2019   •   20:49

Focul alegerilor prezidențiale ce au loc anul acesta a curprins încă de la începutul lui ianuarie actuala coaliție de guvernare PSD-ALDE.

Surse politice au dezvăluit, pentru Psnews.ro, că actuala coaliție de guvernare nu s-a decis încă dacă va susține un candidat comun, în persoana lui Călin Popescu-Tăriceanu, sau fiecare partid va veni cu un candidat propriu.

Tăriceanu nu exclude varianta de a candida la președinție, însă problema este la formațiunea politică la conducerea căreia este Liviu Dragnea. Concret, potrivit sursei citate, nume grele din PSD și-au exprimat deja poziția tranșantă în partid: PSD trebuie să aibă un candidat propriu la prezidențiale.

În acest sens, se pare că Dragnea a început deja să se gândească la potențiale nume care ar putea să intre în lupta cu actualul președinte al României, Klaus Iohannis.

Astfel, convins că o eventuală candidatură a sa la prezidențiale ar putea să fie un eșec total, Liviu Dragnea are deja pe masă numele unui potențial candidat, în persoana lui Eugen Teodorovici.

Mai multe detalii, în clipul video:

×
Subiecte în articol: Punctul de întâlnire Klaus Iohannis
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close