Antena 3 Politică Numele lui Băsescu, în DENUNŢUL lui Pinalti

Numele lui Băsescu, în DENUNŢUL lui Pinalti

15 Mar 2015   •   10:07
Numele fostului preşedinte Traian Băsescu apare în denunţul lui Gheoghe Ştefan.
 
Pinalti le-a declarat anchetatorilor că genţile cu bani de la Dorin Cocoş au ajuns la sediul de campanie al fostului preşedinte şi la sediul PDL. 
 
Gheorghe Ştefan susţine însă că Dorin Cocoş se teme să confirme acest lucru, după ce fiul său a fost arestat.

"S-ar putea ca aceste genţi să fi ajuns şi la PDL (Aleea Modrogan), şi la sediul de campanie al lui Băsescu, la intrarea în Centrul Vechi. Am văzut declaraţia lui Flutur, după denunţul lui Gabi Sandu, acesta (adică Flutur) declarând că existau două sedii de campanie, dar cred că lui Dorin Cocoş îi este frică să vorbească, el fiind căzut psihic după arestarea fiului său. 

Cred că îi este frică să spună adevărul, deşi eu de nenumărate ori i-am reproşat în arestul Capitalei că nu spune adevărul şi datorită acestui lucru eu sunt în această situaţie, dar şi el", a mai spus Gheorghe Ştefan.

Gheorghe Ştefan a declarat că el nu a luat niciun leu din presupusa mită din dosarul Microsoft, dar că este posibil ca mai multe genţi cu bani să fi ajuns la PDL şi la sediul de campanie al lui Traian Băsescu.
Avocatul lui Pinalti: Gh. Ştefan a asistat la discuţii despre banii negri care intrau în campania lui Traian Băsescu şi în visteria PDL
 
Pinalti a asistat la mai multe discuţii despre banii negri care intrau în campania lui Traian Băsescu şi în visteria PDL, a dezvăluit avocatul Pavel Abraham, care-l reprezintă pe omul de bază al Elenei Udrea. 
 
Dezvăluirea a fost făcută duminică, la emisiunea News Magazine, de la Antena 3.
 
Traseul banilor era stabilit între Dorin Cocoş şi ministrul Gabriel Sandu, conform denunţului făcut de Pinalti, care confirmă şi alte depoziţii date în dosar.

×
Subiecte în articol: denunt Pinalti gheorghe stefan

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close