Antena 3 CNN Politică O actriţă celebră intră în PNL şi va candida la alegerile locale

O actriţă celebră intră în PNL şi va candida la alegerile locale

Celebra actriţă Magda Catone a intrat în politică. Vedeta a ales să se alăture PNL, partid din partea căruia va candida pentru o funcţie de consilier local la sectorul 2.

O actriţă celebră intră în PNL şi va candida la alegerile locale
Sursa foto: Hepta
de Milena Niță    |    14 Aug 2020   •   13:40

Informaţia a fost făcută publică chiar de PNL sector 2, pe pagina de Facebook.

"Ieri s-a alăturat echipei PNL Sector 2 renumita actriță a Teatrului Național din București, Magdalena – Magda Catone, care a înțeles că pentru o viață mai bună este necesar să te implici în viața politică a comunității Sectorului 2.

A absolvit Academia de Artă Teatrală și Cinematografică din București în anul 1982, la clasa profesorului Amza Pellea și a debutat în anul 1981, când încă era în facultate, cu pelicula lui Lucian Pintilie, "De ce trag clopotele Mitică?".

Deși a jucat în numeroase filme de lung metraj, a participat la foarte multe show-uri de televiziune, a apărut și în telenovele, niciodată nu a renunțat la cariera ei teatrală.

Este deținătoare a premiului de interpretare feminină la Festivalul de teatru din Brașov, 1983, și a premiului special al juriului la Festivalul de teatru pentru tineret, Costinești, 1984", este anunţul făcut, vineri, de PNL Sector 2, pe pagina de Facebook.

Magda Catone: Sunt convinsă că în această formulă putem schimba lucruri

"Mă simt onorată să mă alătur echipei #PNLSector2. Vom reuși să redăm strălucirea Sectorului 2, facând #împreună lucruri bune pentru cetățeni. Cred în echipa PNL și cred în valorile și principiile Partidului Național Liberal. 

Sunt convinsă că în această formulă putem schimba lucruri, putem reclădi sectorul 2 și putem reda zâmbetul cetățenilor", a declarat Magda Catone.

Anisie: M-a bucurat că valorile liberale se regăsesc și în programul de candidatură al doamnei Catone

Implicarea Magdei Catone în acțiunile echipei PNL sector 2 este considerată un real succes, şi de președinta PNL Sector 2, Monica Anisie.

"M-a bucurat să constat că valorile liberale pe care fiecare membru le-a promovat de-a lungul timpului se regăsesc și în programul de candidatură pe care doamna Catone l-a propus, iar noi l-am validat. Privesc cu încredere la implicarea doamnei Catone în proiectele Partidului Național Liberal pentru cetățenii Sectorului 2. 

Întreaga noastră echipă va fi în slujba cetățeanului așa cum doamna Catone a fost și este în slujba scenei românești. Împreună putem câștiga!", a declarat Monica Cristina Anisie, președinta PNL Sector 2.
 

×
Subiecte în articol: Magda Catone
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close