Antena 3 CNN Politică O altă demisie în PDL: E posibil să mă alătur partidului din jurul Mişcării Populare

O altă demisie în PDL: E posibil să mă alătur partidului din jurul Mişcării Populare

O altă demisie în PDL: E posibil să mă alătur partidului din jurul Mişcării Populare
Sursa foto: Foto: Agerpres
22 Iul 2013   •   17:01

Fostul deputat PDL Vasile Gherasim a declarat, luni, că a demisionat din partid, arătând că, în condiţiile în care în jurul Mişcării Populare se va înfiinţa un partid, este posibil să se alăture acestuia, informează Mediafax.

"Este de notorietate că am făcut parte din grupul care a susţinut-o pe Elena Udrea la alegeri, iar după alegeri s-a instaurat în partid o pace rece. În condiţiile în care proiectele mari pe care le-am susţinut - regionalizarea şi altele - sunt în stand-by, am considerat că trebuie să demisionez din PDL", a precizat Vasile Gherasim.
   
Primar din Argeş, exclus din PDL: Nu ne-am dorit acest lucru. Excluderea nu ne aparţine

El a spus că nu s-a înscris deocamdată în alt partid, fiind în aşteptare.
   
"Deocamdată, sunt în aşteptare. În condiţiile în care se va transforma în partid sau se va înfiinţa un partid în jurul Mişcării Populare, este posibil să mă alătur acestuia", a mai spus Gherasim.
   
Primarul Aradului trage un semnal de alarmă: Există riscul ruperii PDL

Şi fostul senator Mircea Andrei, liderul PDL Argeş, a declarat că a demisionat din partid, el motivând prin faptul că Vasile Blaga şi conducerea PDL "au uitat că există judeţul Argeş".
   
Înainte de a demisiona, Andrei a aprobat excluderea din partid a 22 de primari PDL din Argeş. Dacă ar fi demisionat din partid, aceştia şi-ar fi pierdut şi mandatele de primari.
   
Excluderea celor 22 de primari şi demisia lui Mircea Andrei au avut loc la doar o zi după vizita preşedintelui Traian Băsescu în Argeş.
   
De altfel, în mediul politic din Argeş se vorbeşte despre faptul că aceşti primari s-ar îndrepta spre Mişcarea Populară.
   

×
Subiecte în articol: Miscarea Populara vasile blaga
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close