Antena 3 CNN Politică O consilieră judeţeană PSD Constanţa, despre protestatari: „Putorilor!“

O consilieră judeţeană PSD Constanţa, despre protestatari: „Putorilor!“

O consilieră judeţeană PSD Constanţa, despre protestatari: „Putorilor!“
02 Feb 2017   •   14:48

Sabrina Maria Nedelcu, consilier judetean din partea PSD Constanta, i-a numit "putori", intr-o postare pe pagina sa de Facebook, pe manifestantii care au iesit in strada pentru a protesta impotriva modificarii Codurilor penale prin Ordonanta de Urgenta. "Care este munca voastra si cu ce cotizati voi la stat, astia care va duceti de la 9.00 dimineata la proteste? Putorilor!", a scris consiliera PSD, potrivit hotnews.ro. La scurt timp, PSD Constanta a reactionat, afirmand ca "se delimiteaza ferm de afirmatiile jignitoare". 

Contul de Facebook a fost, între timp, suspendat.

Mesajul integral postat de Sabrina Maria Nedelcu, consilier judetean PSD Constanta, pe Facebook: "Practic Romania nu este de acord ca atunci cand furi sa fii gratiat si sa poti returna banii. Romania vrea sa plateasca 2.000 de RON pe luna pentru acela care a furat 20.000 de RON. Da, tare destepti sunteti, sclipitorilor! Si poate imi spuneti si mie care este munca voastra si cu ce cotizati voi la stat, astia care va duceti de la 9.00 dimineata la proteste? Putorilor!"

PSD Constanţa a transmis de urgenţă un punct de vedere privind atitudinea consilierei judeţene Sabrina Maria Nedelcu. „În urma declaraţiilor publice ale doamnei consilier judeţean Sabrina Maria Nedelcu, PSD Constanţa se delimitează ferm de afirmaţiile jignitoare la adresa cetăţenilor Constanţei care şi-au exercitat în mod paşnic un drept constituţional. BPJ al PSD Constanţa se va reuni în cel mai scurt timp şi va decide ce măsuri se impun cu privire la această situaţie. Ne cerem scuze pentru declaraţiile defăimătoare ale doamnei Sabrina Maria Nedelcu.“, notează Adevărul.

 

 

×
Subiecte în articol: consilier PSD proteste mesaj
Parteneri
Vremea se schimbă radical în România: Zonele vizate de Cod Galben
x close