Antena 3 CNN Politică O fostă colegă de partid face afirmaţii şocante după moartea lui Vadim Tudor: Îmi datora 1.000 lei

O fostă colegă de partid face afirmaţii şocante după moartea lui Vadim Tudor: Îmi datora 1.000 lei

O fostă colegă de partid face afirmaţii şocante după moartea lui Vadim Tudor: Îmi datora 1.000 lei
Sursa foto: Foto: Agerpres
15 Sep 2015   •   09:38

Ancuţa Cârcu, cunoscută drept sexy-PRM-ista, a fost o adversară declarată a lui Corneliu Vadim Tudor. Nici după moartea politicianului, femeie nu a ascuns securea războiului.

"Am scris inainte sa moara Vadim Tudor cu 30 de minute. Se poate vedea acest lucru prin postarea facuta de mine mai jos. Vadim subiect inchis. Sper ca in Romania, sa nu mai apara niciodata oameni politici gen Vadim Tudor. Vadim Tudor imi datora 1000 lei, in urma procesului de calomnie pe care l-am castigat. Donez banii familiei sa-i cumpere pantofi si costum pentru a putea fi ingropat. Amin", a transmis Ancuța Cârcu.

Politiciana scrisese și un mesaj controversat înainte cu puțin timp ca Vadim Tudor să-și dea ultima suflare.

"Multi ma suna si ma intreaba daca stiu ceva de spitalizarea lui Vadim Tudor. Scriu urmatoarele: Un om bolnav, egoist, nesimtit, trufas, ipocrit, ordinar, fals, nemernic si lista ar putea continua. Am intrat in partidul PRM sa ajut, sa sprijin, sa fac structuri puternice la nivel national... Am renuntat deoarece nu am acceptat sa ii arat lui Vadim Tudor, sutienul si chilotii", a scris aceasta pe Facebook.
Continuarea pe dcnews.ro.

Ancuța Cârcu, cunoscută drept sexy-PRM-ista, a fost o adversară declarată a lui Corneliu Vadim Tudor. Nici după moartea politicianului, femeie nu a ascuns securea războiului.

"Am scris inainte sa moara Vadim Tudor cu 30 de minute. Se poate vedea acest lucru prin postarea facuta de mine mai jos. Vadim subiect inchis. Sper ca in Romania, sa nu mai apara niciodata oameni politici gen Vadim Tudor.

Vadim Tudor, imi datora 1000 lei, in urma procesului de calomnie pe care l-am castigat. Donez banii familiei sa-i cumpere pantofi si costum pentru a putea fi ingropat. Amin", a transmis Ancuța Cârcu.

Politiciana scrisese și un mesaj controversat înainte cu puțin timp ca Vadim Tudor să-și dea ultima suflare.

"Multi ma suna si ma intreaba daca stiu ceva de spitalizarea lui Vadim Tudor. Scriu urmatoarele:
Un om bolnav, egoist, nesimtit, trufas, ipocrit, ordinar, fals, nemernic si lista ar putea continua.
Am intrat in partidul PRM sa ajut, sa sprijin, sa fac structuri puternice la nivel national... Am renuntat deoarece nu am acceptat sa ii arat lui Vadim Tudor, sutienul si chilotii.

- See more at: http://www.dcnews.ro/sexy-prm-ista-cuvinte-ocante-dupa-moartea-lui-vadim_484462.html#sthash.aXf8nntT.dpuf

×
Subiecte în articol: PRM Corneliu Vadim Tudor a murit
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close