Antena 3 CNN Politică O nouă ciocnire în USL. Antonescu îl contrazice pe Ponta: Nu am discutat în USL despre reeşalonarea creditelor

O nouă ciocnire în USL. Antonescu îl contrazice pe Ponta: Nu am discutat în USL despre reeşalonarea creditelor

O nouă ciocnire în USL. Antonescu îl contrazice pe Ponta: Nu am discutat în USL despre reeşalonarea creditelor
Sursa foto: Foto: Intact Images/EPA
de M.Z.    |    06 Feb 2014   •   13:12
Preşedintele PNL, Crin Antonescu, susţine că măsura privind reeşalonarea creditelor la bănci susţinută de Guvern nu a fost discutată în USL, declaraţie sa fiind în contradicţie cu aceea a premierului Victor Ponta, care a susţinut că acest lucru s-a discutat în USL duminică seară.

Subiectul nu a apărut nici în discuţiile FMI cu PNL, susţine Crin Antonescu. Surse susţin însă că inţiatorul măsurii ar fi tocmai ministrul de Finanţe, liberalul Daniel Chiţoiu. 

Premierul Victor Ponta a spus că s-a discutat acest subiect săptămâna trecută, după şedinţa CSA şi că toată lumea ar fi fost de acord.
 
De cealaltă parte, Crin Antonescu şi Klaus Iohannis susţin că nu s-a discutat subiectul creditelor nici la PNL, nici în USL.

Guvernul estimează că această schemă de reduceri fiscale pentru populaţia cu venituri sub medie şi credite bancare ar putea duce la reeşalonarea împrumuturilor pentru aproape un milion de români, iar băncile ar putea reduce ratele la credite cu până la 4 miliarde de lei în 2014.
 

×
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close