Antena 3 CNN Politică O nouă comisie prezidenţială: riscurile sociale şi demografice, în atenţia Cotroceniului

O nouă comisie prezidenţială: riscurile sociale şi demografice, în atenţia Cotroceniului

O nouă comisie prezidenţială: riscurile sociale şi demografice, în atenţia Cotroceniului
Sursa foto: Traian Basescu
15 Ian 2009   •   11:43

Preşedintele Traian Băsescu a semnat miercuri decizia de înfiinţare a Comisiei Prezidenţiale pentru Analiza Riscurilor Sociale şi Demografice din România.
Comisia este condusă de Marian Preda, decanul Facultăţii de Sociologie şi Asistenţă Socială din Universitatea Bucureşti şi este alcătuită din experţi în politici sociale, asistenţă socială, demografie, statistică socială şi alte domenii conexe.
Noua comisie, care va funcţiona până la data de 31 octombrie 2009, este mandatată să realizeze rapoarte de analiză a politicilor sociale, demografice, a situaţiei distribuirii şi redistribuirii resurselor către populaţia României în ansamblu, dar şi către anumite segmente sociale vulnerabile.
Inechităţile şi a riscurile sociale majore actuale şi potenţiale la care este supusă populaţia României, descrierea segmentelor sociale cu risc ridicat de excluziune şi a cauzelor acestor situaţii, dar şi formularea de propuneri pentru reducerea riscurilor şi promovarea incluziunii sociale în contextul crizei economice mondiale constituie elementele ce vor fi regăsite în aceaste rapoarte.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: comisie Presedintie riscuri raport
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close