Antena 3 Politică O nouă demisie din ALDE. Dana Varga: „Nu pot continua politica fără demnitate”

O nouă demisie din ALDE. Dana Varga: „Nu pot continua politica fără demnitate”

de S.T.    |    29 Aug 2019   •   13:08
O nouă demisie din ALDE. Dana Varga: „Nu pot continua politica fără demnitate”
Sursa foto: Foto: Dana Varga/ Facebook

Consilierul de stat cu responsabilități în problematica minorităților, Dana Varga, a  anunțat joi pe Facebook că și-a depus demisia din ALDE, partidul condus de Tăriceanu.

„După 13 ani de implicare politică alături de domnul Călin Popescu Tăriceanu și familia liberală, ani în care am muncit în toate campaniile electorale, candidând în 2008 și în 2016 la alegerile parlamentare, dedicându-mă în totalitate partidului, cu sacrificii personale și profesionale, promovând politica ALDE prin apariții publice în calitate de comunicator, doresc să vă transmit că mi-am depus demisia din Partidul ALDE.

Nu am luat această decizie pentru funcția mea, ci pentru că nu pot continua politica fără demnitate, fără principii adevărate, fără implicare continuă, fără comunicare si, în niciun caz, cu prejudecăți din partea unor colegi.

Am fost dezamăgită încă din timpul campaniei pentru alegerile parlamentare din 2016 când am candidat pe județul Mureș și m-am trezit singură în campanie, fără implicarea unor colegi de care poate aveam cea mai mare nevoie, și totuși am continuat alături de ALDE, expunându-mi familia la atacuri de tot felul. Îmi doresc să reamintesc scorul pe care l-am obținut în 2016 la Mureș: 5500 de voturi, egal cu cel de la europarlamentare din 2019, asta dovedind că munca mea a fost una corectă. Tot din anul 2016, am observat deterioarea comunicării de la centrul ALDE care în ultima vreme a devenit extrem de defectuoasă. De asemenea, în ultima perioada am simțit prejudecățile anumitor colegi, mai ales când Departamentul pentru Minorități a fost desființat, ceea ce a însemnat pentru mine o jignire după munca și dedicarea pe care am depus-o în acest departament.

Ultimele decizii ale ALDE: de a ieși de la guvernare și de a susține un candidat independent, care o să facă politică într-un rol de „comedie”, sunt lucruri greu de înțeles, nu numai pentru mine, ci pentru un întreg electorat: De ce Mircea Diaconu și nu Călin POPESCU-TĂRICEANU?

Mi-am desfășurat întreaga activitate cu sufletul și cu toate resursele dedicându-mă total principiilor liberale. Sunt și rămân profund recunoscătoare pentru încrederea acordată și pentru șansa de a face politică liberală, desi aparțin comunității rome.

Mulțumesc pentru încredere și colaborare tututor colegilor care mi-au fost aproape de-a lungul anilor. 
Vă mulțumesc!”, a scris Dana Varga pe pagina sa de Facebook.

Citiți și:

Acțiune în forță a PSD. Cum se repliază partidul

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close