Antena 3 CNN Politică Oajdea: Nu mi-am imaginat că mă dau afară la Snagov. Nu veneam dacă nu eram invitat (VIDEO)

Oajdea: Nu mi-am imaginat că mă dau afară la Snagov. Nu veneam dacă nu eram invitat (VIDEO)

Oajdea: Nu mi-am imaginat că mă dau afară la Snagov. Nu veneam dacă nu eram invitat (VIDEO)
20 Iun 2010   •   22:21

Deputatul PDL Daniel Oajdea a declarat, duminică seară, că nu se aştepta să fie dat afară din şedinţa de la Snagov şi că dacă nu ar fi fost invitat nu s-ar fi prezentat. Inviat în cadrul emisiunii "Sinteza Zilei", deputatul a povestit cum s-a petrecut întregul incident şi a precizat că, dacă ar fi dorit să participe pentru a ridica o serie de probleme.

"Eu nu veneam dacă nu eram invitat. Am fost invitat telefonic de către o domnişoară care este angajată la grupul PDL şi am întrebat, ştiind că am votat cu moţiunea, dacă sigur mi se adresează mie invitaţia, să nu fie cumva la grup. Mi-a zis că nu, iniţial au fost invitaţi toţi deputaţii mai puţin cei care au votat cu moţiunea, după care a primit dispoziţie să-i invite şi pe cei care au votat moţiunea. Deci eu acolo am fost invitat", a declarat Daniel Oajdea.

"Am stat o perioadă afară cu alţi colegi. Au venit rând pe rând invitaţii, a intrat inclusiv domul preşedinte Băsescu. A dat mâna cu parlamentarii de acolo, inclusiv cu mine. După care am intrat în sală, am luat loc la masă - tot la masa unde am fost şi data trecută - şi o doamnă care a venit împreună cu premierul Emil Boc a venit la masă (...) şi mi-a spus că îi pare rău, dar domnul preşedinte, referindu-se la premier, a spus că nu pot să iau parte la această dezbatere", a continuat deputatul.



Daniel Oajdea susţine că, dacă nu ar fi părăsit întrunirea, singura alternativă ar fi fost să facă scandal. Acesta a reproşat faptul că nu a fost anunţat înainte de a sosi la şedinţă că nu mai este invitat.

"Chiar nu mi-am imaginat că mă dau afară. Pentru că logica bunului simţ spunea că dacă nu dorea să particip la această acţiune, chiar dacă iniţial greşise, trebuia să-mi transmită un mesaj în care să-mi spună că invitaţia de la Snagov nu mai este valabilă pentru mine şi n-aş mai fi venit. Nu credeam într-o astfel de situaţie, dar uitaţi că s-a întâmplat aşa. Nu m-am simţit bine, trebuie să recunosc", a spus Oajdea.

Deputatul a mai precizat că îşi dorea să participe la întrunirea de la Snagov pentru a ridica o serie de probleme.

"Pachetul de măsuri complementare pe care Guvernul trebuia să şi-l asume până astăzi pentru a putea cel puţin teoretic să vezi că redresarea economică este posibilă. După aceea, aş fi cerut ca miniştrii care nu şi-au făcut datoria (...) eu aş fi cerut ca ei să plece", a declarat Daniel Oajdea.



Vedeţi înregistrările emisiunii  Sinteza Zilei
Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3
Vedeţi prezentarea jurnaliştilor Antena 3
Vedeţi transcriptul emisiunilor Antena 3
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: sedinta Snagov parlamentari deputat intalnire
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close